Σταθεροποιητής για να αποθηκεύεις τις μπότες σου

Τώρα που είναι εποχή για να αρχίσουμε να φοράμε πάλι τις μπότες μας. Μη μου πεις οτι δεν είναι πρόβλημα πως να αποθηκεύεις τις μπότες στη ντουλάπα σου χωρίς να τσακίσουν… Το παλιό κόλπο με τα περιοδικά για να κρατιέται η μπότα ίσια είναι βολικό για λίγο καιρό, αλλά γιατί να μην καταφύγεις σε μια πιο σικ και το πιο σημαντικό, σε μια χειροποίητη λύση;

Η Lucinda από το Sew Wrong μας δίνει τον τρόπο!

Μη γελάς! Παιδεύτηκα πολύ για να βρω πως θα ονομάσω το άρθρο και μαζί και το συγκεκριμένο κατασκεύασμα. Νομίζω οτι το σταθεροποιητής μπότας είναι το καλύτερο που μπορούσα να κάνω. Αμφιβάλω αν θα το ψάξει κανείς έτσι στο google, αλλά νομίζω οτι είναι κατανοητό τι εννοώ! Άλλωστε σημασία δεν έχει πόσο ωραίο ακούγεται, αλλά πόσο χρήσιμο είναι! Και πίστεψέ με το συγκεκριμένο “πράγμα” είναι πολύ χρήσιμο για να αποθηκεύεις τις μπότες σου.

Για να φτιάξεις, λοιπόν, τους σταθεροποιητές για τις μπότες σου θα χρειαστείς:

Ύφασμα
Ενίσχυση υφάσματος σκληρή (από καταστήματα με υφάσματα)
Σκληρό πλαστικό πλέγμα (θα το βρεις σε καταστήματα με είδη κεντήματος)
Είδη ραπτικής
Ψαλίδι
Κόλλα σε μορφή σπρέυ
Χαρτί για πατρόν

Για να μάθεις περισσότερα για τις ενισχύσεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο άρθρο “Ενισχύσεις για τσάντες και πως θα τις χρησιμοποιήσεις”. Ναι, αφορά περισσότερο τις τσάντες, αλλά θα πάρεις χρήσιμες πληροφορίες!

Η λογική της κατασκευής είναι πολύ απλή και οι οδηγίες που θα βρεις στο Sew Wrong είναι εύκολες και συνοδεύονται και από φωτογραφίες με όλες τις λεπτομέρειες.

αποθηκεύεις τις μπότες

Παίρνεις τα μέτρα της μπότας σου και συναρμολογείς τους σταθεροποιητές σου βάσει αυτών των διαστάσεων. Μάλιστα, από τη στιγμή που θα κόψεις σωστά τα κομμάτια ύφασμα που θα χρειαστείς, η συναρμολόγηση είναι εύκολη υπόθεση.

Εμείς προτείνουμε να φτιάξεις το πρώτο ζευγάρι από τους σταθεροποίητές σου και εάν δεις οτι σου έχουν φανεί χρήσιμοι να φτιάξεις και για τα υπόλοιπα ζευγάρια μπότες σου.

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σταθεροποιητής για να αποθηκεύεις τις μπότες σου”

  1. Νομίζω ότι λιγο πολύ θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα με ένα κομμάτι αφρολέξ ντυμένο με ύφασμα της επιλογής μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *