Σταθεροποιητής για τις μπότες σου

boot_insertsΤώρα που είναι εποχή για να αρχίσουμε να φοράμε πάλι τις μπότες μας μη μου πεις οτι δεν είναι πρόβλημα πως να τις βάλεις στη ντουλάπα σου χωρίς να τσακίσουν… Το παλιό κόλπο με τα περιοδικά για να κρατιέται η μπότα ίσια είναι βολικό για λίγο καιρό, αλλά γιατί να μην καταφύγεις σε μια πιο σικ και το πιο σημαντικό, σε μια χειροποίητη λύση; Η Lucinda από το Sew Wrong μας δίνει τον τρόπο!

Μη γελάς! Παιδεύτηκα πολύ για να βρω πως θα ονομάσω το άρθρο και μαζί και το συγκεκριμένο κατασκεύασμα. Νομίζω οτι το σταθεροποιητής μπότας είναι το καλύτερο που μπορούσα να κάνω. Αμφιβάλω αν θα το ψάξει κανείς έτσι στο google, αλλά νομίζω οτι είναι κατανοητό τι εννοώ! Άλλωστε σημασία δεν έχει πόσο ωραίο ακούγεται, αλλά πόσο χρήσιμο είναι!

Για να φτιάξεις, λοιπόν, τους σταθεροποιητές για τις μπότες σου θα χρειαστείς:

Ύφασμα
Γέμισμα σε μορφή υφάσματος (αυτό που χηρσιμοποιούμε και στο patchwork, από καταστήματα με υφάσματα)
Σκληρό πλέγμα (θα το βρεις σε καταστήματα με είδη κεντήματος)
Είδη ραπτικής
Ψαλίδια
Κόλλα σε μορφή σπρέυ
Χαρτί για πατρόν

Η λογική της κατασκευής είναι πολύ απλή και οι οδηγίες που θα βρεις στο Sew Wrong είναι εύκολες και συνοδεύονται και από φωτογραφίες με όλες τις λεπτομέρειες.

Παίρνεις τα μέτρα της μπότας σου και συναρμολογείς τους σταθεροποιητές σου βάσει αυτών των διαστάσεων. Μάλιστα, από τη στιγμή που θα κόψεις σωστά τα κομμάτια ύφασμα που θα χρειαστείς, η συναρμολόγηση είναι εύκολη υπόθεση.

Εμείς προτείνουμε να φτιάξεις το πρώτο ζευγάρι από τους σταθεροποίητές σου και εάν δεις οτι σου έχουν φανεί χρήσιμοι να φτιάξεις και για τα υπόλοιπα ζευγάρια μπότες σου.

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σταθεροποιητής για τις μπότες σου”

  1. Νομίζω ότι λιγο πολύ θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα με ένα κομμάτι αφρολέξ ντυμένο με ύφασμα της επιλογής μας!

Απάντηση