Διαφήμιση και άλλα

Για να έχεις φτάσει σε αυτή τη σελίδα υποψιαζόμαστε οτι σε ενδιαφέρει να προβάλεις το προϊόν/ μαγαζί/ υπηρεσία/ εαυτό σου μέσα από το Ftiaxto.gr. Είσαι, λοιπόν, στο σωστό μέρος!

Εκτός από τους κλασικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να προβληθείς στις σελίδες του Ftiaxto.gr (π.χ. διαφημιστικό banner και δημοσίευση δελτίων τύπου), υπάρχουν και λίγο πιο δημιουργικοί και πρωτότυποι τρόποι για να παρουσιάσεις αυτό που θέλεις στο κοινό μας.

Ενδεικτικά, μπορείς να μας ζητήσεις να κάνουμε αναφορές (παράδειγμα) στο προϊόν ή την υπηρεσία που θέλεις να προωθήσεις ή να φτιάξουμε κάποιο project αποκλειστικά για σένα (παράδειγμα), να γυρίσουμε κάποιο video (παράδειγμα) ή ακόμη και να διοργανώσουμε κάποιο σεμινάριο ή event (παράδειγμα) για την καλύτερη προβολή σου στο κοινό μας. Δες παρακάτω τις μέχρι τώρα συνεργασίες μας με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα.

ikea tassimo pavlidis
kotsovolos fanta nistikoi-praktores

Για περισσότερες πληροφορίες και για να σου στείλουμε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο και τα στατιστικά μας προτείνουμε να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@ftiaxto.gr.

Μην ξεχνάς οτι οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και οτι ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς.

Σε ευχαριστούμε