Κοκκαλάκια με κοχύλια για τα μαλλιά

Κοκαλάκια με κοχύλια για τα μαλλιά

Η Allison εκμεταλλεύεται όλα αυτά τα κοχύλια που ξέρω πως και εσύ μαζεύεις κάθε καλοκαίρι και φτιάχνει κοκκαλάκια με κοχύλια για τα μαλλιά, δες πως!

Όπως ίσως καταλαβαίνεις και από τις φωτό, δεν πρόκειται για πολύπλοκη διαδικασία. Καθαρίζεις τα κοχύλια, τα βάφεις με χρυσό σπρέι και αφού στεγνώσουν τα κολλάς στα κοκκαλάκια.

gold-koxylia-1

Η Allison προτείνει να χρησιμοποιήσεις χοντρά κοκκαλάκια για να είναι πιο σταθερό το αποτέλεσμα. Επίσης, μπορείς να γεμίσεις το κούφωμα των κοχυλιών με κόλλα ώστε να φτάσουν να ακουμπήσουν στο κοκκαλάκι που θα χρησιμοποιήσεις.

Και βέβαια αν σου αρέσουν στρασάκια, χαντρούλες κτλ, πρόσθεσε ότι άλλο θέλεις για να φτιάξεις τα δικά σου μοναδικά κοκκαλάκια με κοχύλια. Δοκίμασε επίσης και άλλα χρώματα σπρέι!

gold-koxylia-2

Καλή επιτυχία! Δες όλο το project αναλυτικά στο quietlioncreations.com.

Εδώ θα βρεις και άλλες ιδέες για κοκκαλάκια για τα μαλλιά.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοκκαλάκια με κοχύλια για τα μαλλιά”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *