Λέξη Κλειδί: decoupage

Videos

Χειροτέχνικα Αθήνας - Αρχαϊκή Τέχνη από το Afroditis Hobby

Videos     Χειροτέχνικα

Εκτύπωση Write e-mail 16.12.14


afroditi-athensTo Afroditis Hobby είναι το πρώτο εξειδικευμένο κατάστημα στη Decoupage που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το 2006. Το κατάστημα βρίσκεται στην Νέα Ιωνία, στην οδό Αγ. Φωτεινής 50-52, και εκεί μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία υλικών αλλά και να παρακολουθήσεις σεμινάρια πάνω στην αγαπημένη σου τεχνική. Στην Χειροτέχνικα Αθήνας, μας δείχνει αρχαϊκή τεχνική σε αντικείμενο.

Περισσότερα...

Projects

Πασχαλινά αυγά με ντεκουπάζ

Projects     Βήμα - Βήμα

Εκτύπωση Write e-mail 04.04.13


decoupage-eggsΔεν ξέρω αν σου φαίνεται νωρίς να αρχίσεις να σκέφτεσαι Πασχαλινά αυγά. Μιας και το Καθολικό Πάσχα φέτος έπεσε πολύ πριν από το δικό μας έχουμε ήδη δει ένα σωρό ιδέες σε sites του εξωτερικού και είπαμε να αρχίσουμε να τα μοιραζόμαστε! Πρώτη και καλύτερη λοιπόν η Martha, η οποία μας δείχνει πως να κάνουμε ντεκουπάζ στα Πασχαλινά αυγά μας.

Περισσότερα...

Βιβλιοπωλείο

Βιβλίο Ντεκουπάζ από το Decomagia.gr

Βιβλιοπωλείο     Βιβλία

Εκτύπωση Write e-mail 18.02.13


book_decoupage_introΕάν αγαπάς τις χειροτεχνίες και θέλεις να μάθεις να φτιάχνεις διάφορα αντικείμενα με την τεχνική της χαρτοπετσέτας, τότε το ftiaxto.gr σου προτείνει το πρώτο ολοκληρωμένο βιβλίο Ντεκουπάζ στην Ελληνική γλώσσα από το κατάστημα-εργαστήρι Decomagia και τις εκδόσεις Ντουντούμη. Περιλαμβάνει 21 έργα βήμα βήμα από την αρχή ώς το τέλος με την υπογραφή της Μάγιας! Μάθε περισσότερα για το βιβλίο αυτό.

Περισσότερα...

Σεμινάρια

Νέοι Κύκλοι Σεμιναρίων στο Σπίρτο στο Χαλάνδρι

Σεμινάρια     Αθήνα

Εκτύπωση Write e-mail 21.10.13


spirto_intro2Το Σπίρτο υποδέχεται τα πρώτα κρύα της χρονιάς με νέους κύκλους σεμιναρίων και μαθημάτων. Νέα τμήματα ξεκινάνε για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το χειροποίητο κόσμημα, τη φωτογραφία, το animation, την γλυπτική, την εικαστική ανακύκλωση, το βελονάκι, το decoupage ή κάποιο από τα υπόλοιπα τμήματα που λειτουργούν στο Σπίρτο καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μάθε περισσότερα!

Περισσότερα...

Καταστήματα

PaperCraft: Κατάστημα υλικών χειροτεχνίας, γάμου - βάπτισης

Καταστήματα     Διάφορα

Εκτύπωση Write e-mail 30.06.14


papercraft_intro_newΗ PAPERCRAFT εμπορεύεται σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, υλικά χειροτεχνίας καθώς και γραφική/χαρτική ύλη. Τον τελευταίο χρόνο έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στο χονδρικό εμπόριο, προσφέροντας ασυναγώνιστες τιμές και στους επαγγελματίες του χώρου. Ανακάλυψε όλα όσα μπορείς να βρεις στο PAPERCRAFT!

Περισσότερα...