Λέξη Κλειδί: decoupage

Videos

Χειροτέχνικα Κρήτης - Μεικτές τεχνικές σε καμβά

Videos     Χειροτέχνικα

Εκτύπωση Write e-mail 29.01.15


xeirokamoto-kritiΤο κατάστημα Χειροκάμωτο βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και εκεί θα βρεις υλικά για Decoupage, Ζωγραφική, Scrapbooking, Paverpol κ.α. Στην Χειροτέχνικα Κρήτης μας παρουσιάζουν μεικτές τεχνικές σε καμβά.

Περισσότερα...

Projects

Ντεκουπάζ σε γυάλινα πιάτα και ποτήρια

Projects     Βήμα - Βήμα

Εκτύπωση Write e-mail 01.09.15


glass_decoupage_fall_introΗ εποχή θέλει ανανέωση και ο πιο εύκολος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι να αλλάξεις μερικά πιάτα και ποτήρια στο σπίτι σου. Αντί, λοιπόν, να τα ζωγραφίσεις μπορείς να τα διακοσμήσεις με την χαρτοπετσέτα της επιλογής σου. Δες πως στο jaderbomb.com.

Περισσότερα...

Βιβλιοπωλείο

Βιβλίο Ντεκουπάζ από το Decomagia.gr

Βιβλιοπωλείο     Βιβλία

Εκτύπωση Write e-mail 18.02.13


book_decoupage_introΕάν αγαπάς τις χειροτεχνίες και θέλεις να μάθεις να φτιάχνεις διάφορα αντικείμενα με την τεχνική της χαρτοπετσέτας, τότε το ftiaxto.gr σου προτείνει το πρώτο ολοκληρωμένο βιβλίο Ντεκουπάζ στην Ελληνική γλώσσα από το κατάστημα-εργαστήρι Decomagia και τις εκδόσεις Ντουντούμη. Περιλαμβάνει 21 έργα βήμα βήμα από την αρχή ώς το τέλος με την υπογραφή της Μάγιας! Μάθε περισσότερα για το βιβλίο αυτό.

Περισσότερα...

Σεμινάρια

Το Paco Art πηγαίνει....Κρήτη!

Σεμινάρια     Υπόλοιπη Ελλάδα

Εκτύπωση Write e-mail 19.04.15


paco_crete_introΤην Κυριακή 10 Μαΐου από τις 11:00 - 19:00 το Paco Art θα βρίσκεται στην όμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στην πόλη του Ηρακλείου για 3 μοναδικά σεμινάρια με θέμα τις "Μικτές Τεχνικές". Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να επεξεργαστούν τρεις διαφορετικές επιφάνειες με την καθοδήγηση & την βοήθεια πάντα της δημιουργικής ομάδας του Paco Art. Μάθε περισσότερα και λάβε μέρος!

Περισσότερα...

Καταστήματα

PaperCraft: Κατάστημα υλικών χειροτεχνίας, γάμου - βάπτισης

Καταστήματα     Διάφορα

Εκτύπωση Write e-mail 30.06.14


papercraft_intro_newΗ PAPERCRAFT εμπορεύεται σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, υλικά χειροτεχνίας καθώς και γραφική/χαρτική ύλη. Τον τελευταίο χρόνο έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στο χονδρικό εμπόριο, προσφέροντας ασυναγώνιστες τιμές και στους επαγγελματίες του χώρου. Ανακάλυψε όλα όσα μπορείς να βρεις στο PAPERCRAFT!

Περισσότερα...