Delicious Cakes

delicious_cakes_introΟι γιορτές των Χριστουγέννων προσφέρονται πάντα για απογεύματα στο σπίτι με αγαπημένα πρόσωπα συνοδευόμενα φυσικά από, τι άλλο; Καφέ και γλυκά! Εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε το υπέροχο βιβλίο Delicious Cakes από τις εκδόσεις annieblana, στο οποίο θα βρείτε απλές συνταγές για να φτιάξετε μόνοι σας πεντανόστιμα κέικ για τις ημέρες που έρχονται, και όχι μόνο! Μια ακόμη ιδέα για δώρο για όσους αγαπούν να φτιάχνουν γλυκά.

Η Μαργαρίτα και η Λούση Έλλιοτ έχουν καταφέρει να αποκτήσουν φανατικούς οπαδούς των σπιτικών τους γλυκών μέσα από τα καταστήματα CAKE. Αποφάσισαν να μοιραστούν μαζί σας συνταγές για αφράτα και νόστιμα κέικ. Το μυστικό τους; Φρέσκα και αγνά υλικά με πολύ μεράκι.

Eνδεικτικές συνταγές που θα βρείτε στο Delicious Cakes:

– Κέικ καρότου
– Κέικ με ρούμι και σταφίδες
– Κέικ λεμονιού
– Κέικ αμυγδάλου
– Κέικ με διπλή σοκολάτα

delicious_cakesΕκδόσεις annieblana
www.annieblana.com

Tιμή: 18,50€ + έξοδα αποστολής

Για παραγγελίες ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να αποστείλετε e-mail στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: info@annieblana.com αναγράφοντας απαραιτήτως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ και αριθμό τηλεφώνου. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικώς στο 6942 464097.

Το βιβλίο είναι στα ελληνικά και μπορείτε να το αναζητήστε σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία!

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *