Απολογισμός Χειροτέχνικα 2016 από το ftiaxto.gr

Χειροτέχνικα ftiaxto.gr 2016

Άλλη μια Χειροτέχνικα ολοκληρώθηκε και πέρασε στην ιστορία. Και αφού ξεκουραστήκαμε και συνήλθαμε ήρθε η στιγμή να κάνουμε και τον καθιερωμένο απολογισμό μας! Είστε έτοιμοι;

Χειροτέχνικα ftiaxto.gr 2016

Να πούμε πρώτα για όσους δεν κατάφεραν να μας επισκεφτούν οτι η Χειροτέχνικα 2016 έγινε το ΠΣΚ 21-23 Οκτωβρίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια το ftiaxto.gr είχε το δικό του περίπτερο! Αν θες να μάθεις περισσότερα για το τι γινόταν στο περίπτερό μας μπορείς να διαβάσεις και το άρθρο που είχαμε γράψει με τίτλο “Το ftiaxto.gr στη Χειροτέχνικα 2016″.

Τελικά, όπως το υποψιαζόμασταν, μπορεί να ήταν κουραστικό που ήμασταν οι δυό μας στο περίπτερο για 3 ολόκληρες ημέρες, αλλά ήταν πολύ ωραία που είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί σας πάλι από κοντά! Η ενέργεια που πήραμε ήταν τόσο θετική που μας γέμισε σίγουρα τις μπαταρίες για όλη την επόμενη χρονιά.

Διαπιστώσαμε με ενθουσιασμό οτι πέρασε από τη Χειροτέχνικα και κόσμος που δεν γνώριζε τίποτα για το ftiaxto.gr και έτσι, είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε και καινούργιους φίλους (το ευχόμαστε δλδ).

Με τον διαγωνισμό που τρέξαμε για την ραπτομηχανή SINGER, προσφορά της επιχείρησης ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ καταφέραμε να συγκεντρώσουμε συνολικά περίπου 750 ερωτηματολόγια που θα μας βοηθήσουν πολύ να καταλάβουμε τι θα θέλατε να κάνουμε με τα online σεμινάρια που ετοιμάζουμε.

Όσο για την ραπτομηχανή, η νικήτριά μας Νάνσυ Νταφαλιά, μόλις πέρασε και την παρέλαβε και είναι έτοιμη να τη δοκιμάσει το 3ήμερο που έρχεται.

Χειροτέχνικα ftiaxto.gr 2016

Επιπλέον, να μην ξεχάσουμε και πόσο ωραία περάσαμε και στα δύο μίνι σεμινάρια που κάναμε στο Craft Room της Χειροτέχνικα: στο πρώτο φτιάξαμε κουτάκια από τσόχα και στο δεύτερο δείξαμε πως μπορείς να φτιάξεις κερί σε βαζάκι, όπως έκανε η Βάλια στον γάμο της.

 

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους εσάς που περάσατε από το περίπτερό του ftiaxto.gr και τα είπαμε ή δεν τα είπαμε (κάποιοι απλώς μας χαμογελάσατε από τον διάδρομο), γιατί πραγματικά μας φτιάχνετε τη διάθεση!

Και του χρόνου!

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Μας αρέσει Τι συμβαίνει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Απολογισμός Χειροτέχνικα 2016 από το ftiaxto.gr”

  1. Καλημέρα κορίτσια απο το Ρέθυμνο μπορεί να μην μπόρεσα να ανταποκριθω στην πρόσκληση σας,αλλά σας βλέπω εδώ!είστε τελείες,όπως παντα και να έχετε υγεια για να σας απολαμβάνουμε και εμείς.Τώρα θέλω να μου πείτε,πως θα δω το hsoop σας και αν τα στελνετε με κουριε σας ευχαριστώ και σας εύχομαι τα καλυτερα!!

  2. Εγώ δυστυχώς δεν σας είδα, αν και ήθελα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά. Να είστε καλά και να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *