Φωτιστικό με φτερά

feather_fluffy_fwtistiko_introΤο A Beautiful Mess είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου blog και όταν ψαχουλεύω στο Pinterest οι πιθανότητες του να κάνω pin κάποια ιδέα από εκεί είναι πολλές. Το ίδιο συνέβη με αυτό το project. Δεν έχω πραγματικά λόγια για να περιγράψω το πόσο όμορφο και έξυπνο είναι αυτό το φωτιστικό. Λοιπόν, νέος χρόνος ίσον ώρα για αλλαγές. Φτιάξε αυτό το φωτιστικό για να αλλάξεις τον χώρο σου! Θα σου στοιχίσει ελάχιστα και θα μας θυμηθείς…

Το να βρεις ένα φωτιστικό για να αλλάξεις τον χώρο σου είναι πραγματικά δύσκολο. Για κάποιο λόγο όλα τα φωτιστικά εκεί έξω που είναι λίγο διαφορετικά είναι πανάκριβα, ενώ αυτά που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου μοιάζουν πιο πολύπλοκα από projects της μιας ώρας.

Εμείς όμως μόλις είδαμε αυτό το φωτιστικό με φτερά από το A Beautiful Mess σκεφτήκαμε οτι θα σας αρέσει σίγουρα. Είναι εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και φυσικά μπορείς να το κάνεις σε ό,τι χρώμα θέλεις εσύ.

Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι:

– φτερά σε τρέσσα (χρώμα/ χρώματα της επιλογής σου)
– χάρτινο κινέζικο φωτιστικό (φαναράκι) επίσης σε χρώμα της επιλογής σου
– πιστόλι σιλικόνης και ανταλλακτικά

Δεν έχει και πολλά να σου πούμε σαν οδηγίες, πέρα από μερικές συμβουλές που είδαμε στο άρθρο του A Beautiful Mess.

feather_fluffy_fwtistiko_main
Ξεκινάς να κολλάς τα φτερά σου από την κάτω πλευρά του φωτιστικού προς τα επάνω και φροντίζεις ώστε τα φτερά να κοιτάνε προς τα έξω και επάνω. Κολλάς με το πιστόλι σιλικόνης προσεκτικά εκεί που είναι η κορδέλα της τρέσσας και όχι τα φτερά και κάνεις έναν κύκλο τη φορά. Μεταξύ κάθε κύκλου αφήνεις τουλάχιστον 5 εκατοστά. Αυτό ισχύει για το κάτω μισό του φωτιστικού. Στο επάνω καλό είναι να τα κάνεις όλα λίγο πιο πυκνά και το τελείωμά σου να κολληθεί ακριβώς στο άνοιγμα του φωτιστικού.

Έτοιμο! Μην μας πεις οτι δεν είναι πολύ εύκολο;

Εσύ μένει να διαλέξεις τα χρώματα για να διακοσμήσεις τον χώρο σου όπως τον ονειρεύεσαι!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Φωτιστικό με φτερά”