Χρώμα στο καπέλο σου

beach-hat_introΕίτε έχεις ήδη βγει στις παραλίες, είτε ετοιμάζεσαι επιτέλους για τις βουτιές σου δεν είναι αργά να φτιάξεις το καπέλο σου. Ναι, μπορείς να αλλάξεις ακόμη και αυτό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι χρώμα, ένα καπέλο από φυσικό υλικό και τις οδηγίες που βρήκαμε στο blog I Love to Create. Για ρίξε μια ματιά…

Τα υλικά (πιο αναλυτικά) που χρειάζεσαι είναι:

– Χρώμα για ύφασμα (ιδανικά σε σπρέυ)
– Καπέλο από φυσικό υλικό (ακόμη και χαρτί)
– Μπουκαλάκια σπρέυ (εάν το χρώμα είναι σε σωληνάριο)
– Πλαστικό προστατευτικό για να βάψεις

Πρώτα προετοιμάζεις το μέρος που θα βάψεις γιατί με το σπρέυ είναι πολύ πιθανό να γίνουν όλα χάλια. Στο άρθρο προτείνει την μπανιέρα, μέσα και γύρω από την οποία θα απλώσεις πλαστικό προστατευτικό. Μπορείς εναλλακτικά να δουλέψεις κάπου έξω.

Πρώτα απόφασίζεις ποιά σημεία του καπέλου σου θα βάψεις. Ξεκινώντας από έξω προς τα μέσα ψεκάζεις με το χρώμα περνώντας από πάνω αρκετές φορές μέχρι να φτάσεις στην επιθυμητή απόχρωση. Αφήνεις να στεγνώσει πολύ καλά και επαναλαμβάνεις από την μέσα πλευρά του καπέλου. Αφήνεις το χρώμα να στεγνώσει πολύ καλά για μερικές ώρες. Στο άρθρο προτείνει στη συνέχεια να ξεβγάλεις καλά το καπέλο μέχρι το νερό σου να να είναι καθαρό, ώστε να μην έχεις κανένα αστείο αποτέλεσμα στην παραλία.

Καλή επιτυχία και ακόμη και εάν δεν βάψεις το καπέλο σου να θυμάσαι να το φοράς πάντα στον ήλιο!

Καλές βουτιές

beach-hat_main

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χρώμα στο καπέλο σου”

Απάντηση