Οργάνωση και αποθήκευση με συσκευασίες τροφίμων

Πόσες φορές πας να πετάξεις ένα κεσεδάκι από γιαούρτι ή μια κονσέρβα και σκέφτεσαι, αυτό θα ήταν τέλειο για να βάζω τα κουμπιά μου, τις κλωστές μου, τα κλειδιά του σπιτιού κ.ο.κ. αλλά σε χαλάει η εμφάνιση της συσκευασίας; Πάρε ιδέα και ανανέωσε τις χρήσιμες συσκευασίες τροφίμων που δεν θέλεις να πετάξεις.

Για να μπορέσεις να ανακυκλώσεις τις συσκευασίες τροφίμων θα χρειαστείς:

  • Διάφορες συσκευασίες τροφίμων
  • Gesso
  • Ακρυλικά χρώματα
  • Πινέλο

Το άρθρο το βρήκαμε στο site της Minky Kim, όπου by the way θα βρεις κι άλλα ωραία σχετικά με την αγαπημένη μας ραπτική.

yogurt-container-1

Στο θέμα μας τώρα…

Για αρχή, βάψε όλη την συσκευασία με ένα χρώμα βάσης (προτείνουμε gesso) – ίσως χρειαστεί 2 με 3 χέρια για να καλυφθεί τελείως η εκτύπωση – και μετά go crazy με διάφορα σχέδια.

Η Minki χρησιμοποίησε την στρογγυλή γόμα στο πίσω μέρος ενός μολυβιού για να κάνει βούλες στα κεσεδάκια της.

Εσύ τι θα κάνεις;

συσκευασίες τροφίμων

Οι μικρές συσκευασίες τροφίμων είναι ιδανικές για να αποθηκεύσεις όλα τα μικρά πράγματα που γυρίζουν στο σπίτι ή στον χώρο που κάνεις τις χειροτεχνίες σου. Είναι η τέλεια αποθηκευτική λύση για εργαλεία και αξεσουάρ για τη ραπτική ή για το πλέξιμο κτλ.

Εσύ πως σκέφτεσαι να τα χρησιμοποιήσεις;

Δες όλο το project αναλυτικά στο minkikim.com.

Και εάν αναζητάς γενικά ιδέες για ανακύκλωση συσκευασιών και οργάνωση του χώρου σου, τότε δες και το άρθρο μας 6+1 ιδέες για μεταλλικά κουτάκια.

Φτιάξτο

Η Βάλια είναι γραφίστας. Σχεδίασε το πρώτο της website το 1996 αλλά πλέον σχεδιάζει μόνο για το ftiaxto.gr. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν ένα γιο, τον Ιάσονα. Αγαπάει τα πολύπλοκα projects ειδικά αν περιλαμβάνουν ραπτομηχανή και υπομονή.

Απάντηση