Πώς να μεταμορφώσεις τις σαγιονάρες σου

Νομίζω πως οι σαγιονάρες, την τελευταία δεκαετία, έχουν την τιμητική τους. Μικροί και μεγάλοι περνάνε το καλοκαίρι φορώντας μόνο σαγιονάρες. Κάθε σεζόν βγαίνουν σε καινούργια χρώματα και σχέδια. Αλλά πόσα ζευγάρια θα αγοράσουμε επιτέλους; Στο www.mywhiteideadiy.com.es θα δεις μια πολύ ωραία ιδέα, πώς με την τέχνη του μακραμέ, ένα ζευγάρι πλαστικές σαγιονάρες  μπορούν να μετατραπούν σε σούπερ μοδάτα σανδάλια.

Θα μπορείς να τα φοράς και πρωί και βράδυ.

Και να μην έχεις ξαναφτιάξει κάτι με μακραμέ, μην φοβηθείς να δοκιμάσεις να τις φτιάξεις. Είναι πολύ απλό, αρκεί να ακολουθήσεις προσεκτικά τις οδηγίες από τις φωτογραφίες.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

  • Ένα ζευγάρι σαγιονάρες
  • Νoodle σε χρώμα της επιλογής σου
  • Ψαλιδάκι
  • Βελόνα και κλωστή
  • 2 σούστες

Και εάν το συγκεκριμένο σχέδιο σου φαίνεται κάπως (η αλήθεια είναι ότι η επιλογή χρωμάτων και το πόσο ογκώδες βγήκε το αποτέλεσμα δεν μας ξετρέλανε) μπορείς πάντα να ακολουθήσεις τις οδηγίες με πιο λεπτό νήμα και φυσικά σε χρώματα που αρέσουν σε σένα!

sandals_macrame_main

Είμαστε σίγουροι πως μόλις φτιάξεις το πρώτο ζευγάρι, θα ακολουθήσουν κι άλλα πολλά. Είναι και ωραίο δώρο για τις φίλες σου!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
Έλλη Σοφιανόπουλου

Η Έλλη Σοφιανοπούλου σπούδασε διεθνείς σχέσεις, αλλά πολύ σύντομα ο δρόμος της άλλαξε κατεύθυνση και ασχολήθηκε με την κατασκευή θεατρικών κοστουμιών και κοσμημάτων. Της αρέσει να πειραματίζεται με νέες τεχνικές και είναι συνέχεια σε αναζήτηση έμπνευσης και νέων ιδεών! Είναι μαμά ενός μικρού αγοριού.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πώς να μεταμορφώσεις τις σαγιονάρες σου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *