Τσαντάκι από τζην για το μεσημεριανό σου

jeans_lunch_box_introΕάν θέλεις να μεταφέρεις το μεσημεριανό σου ή το κολατσιό σου με στιλ όπου και εάν πηγαίνεις, τότε μπορείς να φτιάξεις μόνη σου από ύφασμα ένα τσαντάκι! Και εάν θέλεις να είναι ακόμη πιο έυκολο, όμορφο και μοδάτο, τότε μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες από το Between the Lines και να το φτιάξεις από ένα παλιό τζην! Δες τις οδηγίες και ξεκίνα!

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

– Παλιό τζην
Καλό ψαλίδι για ύφασμα
– Παλιά δερμάτινη ζώνη
Βελόνα και κλωστή
Σουβλί
– Ραπτομηχανή

Όπως γράφει και το άρθρο του Between the Lines το project είναι τόσο απλό που μπορείς να το φτιάξεις και μόνο ακολουθώντας τα βήματα από τις φωτογραφίες. 

jeans_lunch_box
Η διαδικασία θέλει προσοχή στο πως θα τοποθετήσεις τη ζώνη σωστά για να κλείνει όμορφα το τσαντάκι σου. Αφού πρώτα κόψεις τη ζώνη σου σωστά για να είναι στο μήκος που λένε οι οδηγίες, τότε μπορείς να κάνεις τρύπες με το σουβλί και στη συνέχεια να ράψεις με το χέρι τη ζώνη επάνω στο πατζάκι. Επίσης έχε στο νου σου οτι ο πάτος της τσάντας θα πρέπει να είναι η πλευρά του πατζακίου που έκοψες με το ψαλίδι σου και όχι το τελείωμα του παντελονιού που είναι δύσκολο να ραφτεί!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τσαντάκι από τζην για το μεσημεριανό σου”

Απάντηση