Ζώνη από κορδόνι

cord-beltΕίναι γνωστό, τα αξεσουάρ μπορούν να αλλάξουν τελείως μια εμφάνιση. Και δεν χρειάζεται καν να είναι ακριβά. Δες για παράδειγμα αυτή την όμορφη ζώνη, είναι φτιαγμένη από απλό – ναυτικού τύπου – κορδόνι, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να ξέρεις να κάνεις κόμπους. Ακολούθησε τις οδηγίες της Michele και φτιάξε την δική σου ζώνη από κορδόνι.

cord-belt-howto

Ακόμη και αν δεν ξέρεις να κάνεις κόμπους όμως, η Michele έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει φωτογραφίσει βήμα βήμα τις οδηγίες, ούτε να διαβάσεις δεν θα χρειαστεί.

Προμηθεύσου ναυτικό κορδόνι από χρωματοπωλεία ή καταστήματα με εργαλεία και κόπιτσες για το τελείωμα. Κόψε 4 κομμάτια και στήστα όπως θα δεις στις φωτογραφίες. Κάνε μερικές ραφές στο τελείωμα των κόμπων για να μην κουνιούνται και πρόσθεσε τις κόπιτσες στο πίσω μέρος.

Αν αυτή η ζώνη σου φαίνεται πολύπλοκη, δοκίμασε την πιο απλή ζώνη από κορδόνι που έχει φτιάξει η Michele. Καλές εμφανίσεις!

Φτιάξτο

Η Βάλια είναι γραφίστας. Σχεδίασε το πρώτο της website το 1996 αλλά πλέον σχεδιάζει μόνο για το ftiaxto.gr. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν ένα γιο, τον Ιάσονα. Αγαπάει τα πολύπλοκα projects ειδικά αν περιλαμβάνουν ραπτομηχανή και υπομονή.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ζώνη από κορδόνι”

Απάντηση