Ravellenics: Ολυμπιακό πλέξιμο!

ravellenicsΜια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε χθες που συνδέθηκα στο ravelry.com. Ήμουν καλεσμένη να λάβω μέρος στους Ravellenics με την Ελληνική ομάδα. Αν δεν γνωρίζεις το ravelry.com μάλλον θα έχεις πολλές απορίες, με λίγα λόγια είναι ΤΟ κοινωνικό network για όσους πλέκουν, κάνε μια δωρεάν εγγραφή και θα καταλάβεις. Δες παρακάτω τι είναι τα Ravellenics Games.

Τα Ravellenics Games, όπως ίσως ήδη ψιλιάζεσαι από το όνομα, έχουν να κάνουν με τους Ολυμπιακούς αγώνες. Μέχρι πέρσυ ονομάζονταν Ravelympics αλλά μετά από τις αντιρρήσεις της Ολυμπιακής Επιτροπής (!) ονομάζονται πλέον Ravellenics.

Το ζουμί των παιχνιδιών είναι να προκαλέσεις τον εαυτό σου και τις πλεκτικές σου ικανότητες. Να τι διαβάζουμε στο Ελληνικό group που θα συμμετάσχει στους αγώνες:

“Προκάλεσε τον εαυτό σου: Αγωνιζόμαστε πρώτα απ’ όλα για τον εαυτό μας αρχίζοντας και τελειώνοντας ένα ή περισσότερα έργα κατά τη διάρκεια των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Τι αποτελεί πρόσκληση για σένα; Θα μπορούσε να είναι μια νέα τεχνική, το πρώτο πουλόβερ ή το πρώτο ζευγάρι κάλτσες, κάτι μεγάλο, κάτι ντελικάτο και λεπτό ή επιτέλους να τελειώσεις το θηρίο που κρύβεις μέσα στη νουλάπα σου μισοτελειωμένο για μήνες ή και για χρόνια. Ο σκοπός των Ραβελληνικών είναι υποστηριχθείς στο να εξαπλώσεις του πλεκτικούς σου ορίζοντες.

Πότε αρχίζουμε? 
Η στιγμή έναρξης είναι σταθερή και θα γίνει αυστηρά κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου στις 9.00 ώρα Αγγλίας. Αυτή θα είναι η ώρα έναρξης, που σημαίνει για την Ελλάδα 11 το βράδυ. Αν βρίσκεστε σε άλλη χώρα, εδώ θα μπορέσετε να υπολογίσετε ακριβώς την ώρα έναρξης.”

Ημερομηνία διεξαγωγής: 27 Ιουλίου – 12 Αυγούστου 2012

Αν θέλεις να λάβεις και εσύ μέρος, μπες στο Greek / Hellenic Group for Ravellenics, διάλεξε το άθλημα στο οποίο θα διαγωνιστείς και καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα!

Μας αρέσει
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *