Όμορφες δημιουργίες από τις Rubbishreal

rubbishrealΠριν από μερικές ημέρες μας έστειλαν οι Rubbishreal ένα link στο email μας για να δούμε τη δουλειά τους! Μπαίνοντας στο website τους ανακαλύψαμε όμορφα κοσμήματα από τσόχα και διάφορες πέτρες, έξυπνες τσάντες και αξεσουάρ, καθώς και διακοσμητικά για το σπίτι.

Οι Rubbishreal διαθέτουν τις δημιουργίες τους προς πώληση και είναι στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείς. Αρκεί να στείλεις ένα email στη διεύθυνση rubbishreal@yahoo.com Μη ξεχάσεις να επισκεφτείς τη σελίδα τους και να δεις το gallery με τα projects από felt και το gallery με τα projects από χάντρες !

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

6 σχόλια στο άρθρο “Όμορφες δημιουργίες από τις Rubbishreal”

  1. Είναι πράγματι υπέροχο το felt και σε πρόσφατο ταξίδι μου στην Ιταλία έλαβα μέρος σε σεμινάριο σχετικά .Κάνεις μοναδικές δημιουργίες και μπορώ να σας τα δείξω στο κατάστημα μου που βρίσκεται στη Ρόδο.Σύντομα θα μπορείτε να δείτε πολλές καινούργιες πρωτότυπες κατασκευές.

  2. geia sas koritsia!!yparxoyn kai etoimes mpalitses felt pou boreite na kataskevasete skoularikia klp!!!genika to felt einai kollima!!an kaneis tin arxi meta thes na kataskevazeis synexeia!!!an thelete boreite na mas episkefteite sto katastima mas (mitropolews 31 marousi,2108050809),exoume ola ta ilika gia felt kai needle felt kai boroume na sas deiksoume tin diadikasia tou felt kai pws na ftiaxnete xeiropoiita kosmimata(i steilte mas e-mail sto instylemm@hotmail.com)!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *