Βάλε χρώμα στο καλοκαιρινό καπέλο σου

Είτε έχεις ήδη βγει στις παραλίες, είτε ετοιμάζεσαι επιτέλους για τις βουτιές σου δεν είναι αργά να μεταμορφώσεις το καλοκαιρινό καπέλο σου. Ναι, μπορείς να αλλάξεις ακόμη και αυτό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι χρώμα, ένα καπέλο από φυσικό υλικό και τις οδηγίες που βρήκαμε στο blog I Love to Create. Για ρίξε μια ματιά…

Τα υλικά (πιο αναλυτικά) που χρειάζεσαι είναι:

– Χρώμα για ύφασμα (ιδανικά σε σπρέυ)
– Καπέλο από φυσικό υλικό (ακόμη και χαρτί)
– Μπουκαλάκια σπρέυ (εάν το χρώμα είναι σε σωληνάριο)
– Πλαστικό προστατευτικό για να βάψεις

Πρώτα προετοιμάζεις το μέρος που θα βάψεις γιατί με το σπρέυ είναι πολύ πιθανό να γίνουν όλα χάλια. Στο άρθρο προτείνει την μπανιέρα, μέσα και γύρω από την οποία θα απλώσεις πλαστικό προστατευτικό. Μπορείς εναλλακτικά να δουλέψεις κάπου έξω.

Πρώτα απόφασίζεις ποιά σημεία του καπέλου σου θα βάψεις.

Ξεκινώντας από έξω προς τα μέσα ψεκάζεις με το χρώμα περνώντας από πάνω αρκετές φορές μέχρι να φτάσεις στην επιθυμητή απόχρωση. Αφήνεις να στεγνώσει πολύ καλά και επαναλαμβάνεις από την μέσα πλευρά του καπέλου.

Αφήνεις το χρώμα να στεγνώσει πολύ καλά για μερικές ώρες. Στο άρθρο προτείνει στη συνέχεια να ξεβγάλεις καλά το καλοκαιρινό καπέλο σου μέχρι το νερό να είναι καθαρό, ώστε να μην έχεις κανένα αστείο αποτέλεσμα στην παραλία.

Καλή επιτυχία και ακόμη και εάν δεν βάψεις το καλοκαιρινό καπέλο σου να θυμάσαι να το φοράς πάντα στον ήλιο!

Καλές βουτιές

καλοκαιρινό καπέλο

Και εάν θέλεις να προχωρήσεις ακόμη περισσότερο με τη μεταμόρφωση του καπέλου σου δες και το άρθρο μας “Διακοσμητική κορδέλα για το καπέλο σου”

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βάλε χρώμα στο καλοκαιρινό καπέλο σου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *