Βαρίδια για το τραπεζομάντηλο

Η άνοιξη ήρθε, το Πάσχα πλησιάζει, τα τραπεζώματα σε κήπους και μπαλκόνια θα έχουν την τιμητική τους. Αν όμως σηκωθεί αεράκι; Πως θα στερεώσεις το τραπεζομάντηλο (και τα περιεχόμενά του) στο τραπέζι; Υπάρχουν βαρίδια που μπορείς να αγοράσεις ή ακόμη καλύτερα που μπορείς να τα φτιάξεις από τα βότσαλα που μάζεψες πέρσυ, δες πως!

Θα χρειαστείς:

  • βότσαλα
  • σύρμα
  • πένσα
  • κλιπς

Διάλεξε τα βότσαλα που θα χρησιμοποιήσεις και ακολούθησε τις φωτογραφικές οδηγίες που θα βρεις στο craftandcreativity.com για να στερεώσεις το σύρμα. Με την πένσα μπορείς να σφίξεις το σύρμα όταν τελειώσεις και να φτιάξεις μια θηλιά για να περάσεις από μέσα τα κλιπς. Φτιάξε μπόλικα και βάλτα γύρω γύρω στο τραπεζομάντηλο.

Καλή όρεξη!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βαρίδια για το τραπεζομάντηλο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *