Σκουλαρίκια από τσιμπιδάκια

Παρόλο που ξέρω ότι μπορεί κάποιος να φτιάξει όμορφα πράγματα από το οτιδήποτε, εκπλήσσομαι όταν βρίσκω τέτοιες απλές αλλά εντυπωσιακές ιδέες – και πάντα αναρωτιέμαι πως δεν το σκέφτηκα και εγώ! Ευτυχώς το σκέφτηκε η Alianne από το the metric child, και μας δείχνει πως να φτιάξουμε όμορφα σκουλαρίκια από απλά τσιμπιδάκια μαλλιών.

earrings-tsimpidakia-1

Θα χρειαστείς 6 τσιμπιδάκια για κάθε σκουλαρίκι. Πέρασέ τα σε ένα κομμάτι χαρτί για να κρατιούνται σταθερά όσο τα βάφεις. Για να κάνεις ίσιες γραμμές κόλλησε χαρτοταινία στα σημεία που δεν θέλεις να βάψεις, βάψε με μανό (για νύχια) και αφαίρεσε την ταινία. Μόλις στεγνώσει το πρώτο χρώμα πήγαινε στο επόμενο. Εννοείται κάνεις ότι σχήμα θέλεις.

Φτιάξε ένα τριγωνικό σχήμα με σύρμα ώστε να κρεμάσεις από εκεί τα τσιμπιδάκια και να προσθέσεις ένα αξεσουάρ σκουλαρικιού και είσαι έτοιμη. Καλοφόρετα!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

4 σχόλια στο άρθρο “Σκουλαρίκια από τσιμπιδάκια”

  1. Πολυ ωραια ιδεα και πρωτοτυπη, σιγουρα θα τα φτιαξω και εγω και θα τα φοραω, τωρα για το καλοκαιρι ειναι οτι πρεπει!!!!!Ευχαριστω πολυ που μαθαινω απο το site σας αυτες τις υπεροχες ιδεες!!!

  2. [quote name=”vasilikoula”]και θα φοραω τσιμπιδακια στα αυτια΄
    δεν ειμαστε καλα :z ωραια η ιδεα δε λεω αλλα προσωπικη γνωμη μου δεν τη βρισκω καλη :-|[/quote]
    Χαρισμένο γάιδαρο δεν τον κοιτάν στα δόντια… 😉

  3. και θα φοραω τσιμπιδακια στα αυτια΄
    δεν ειμαστε καλα :z ωραια η ιδεα δε λεω αλλα προσωπικη γνωμη μου δεν τη βρισκω καλη 😐

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *