Βιβλίο Ντεκουπάζ από το Decomagia.gr

book_decoupage_introΕάν αγαπάς τις χειροτεχνίες και θέλεις να μάθεις να φτιάχνεις διάφορα αντικείμενα με την τεχνική της χαρτοπετσέτας, τότε το ftiaxto.gr σου προτείνει το πρώτο ολοκληρωμένο βιβλίο Ντεκουπάζ στην Ελληνική γλώσσα από το κατάστημα-εργαστήρι Decomagia και τις εκδόσεις Ντουντούμη. Περιλαμβάνει 21 έργα βήμα βήμα από την αρχή ώς το τέλος με την υπογραφή της Μάγιας! Μάθε περισσότερα για το βιβλίο αυτό.

Το ντεκουπάζ, όπως το ξέρουμε σήμερα, είναι η τέχνη της διακόσμησης αντικειμένων με διακοσμητικά χαρτιά που κολλάμε στην επιφάνεια διαφόρων αντικειμένων, σε συνδυασμό με ειδικά χρωματικά εφέ, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ολόκληρο μοτίβο ή να απεικονιστεί μια ιστορία. Αν και πολλές φορές χρησιμοποιούνται κοινά οικιακά αντικείμενα, το αποτέλεσμα είναι κάθε φορά μοναδικό και συγχρόνως συναρπαστικό. Με το ντεκουπάζ μπορούν να ασχοληθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών, μιας και δεν απαιτούνται ιδιαίτερες καλλιτεχνικές δεξιότητες.

book_decoupage

Η τεχνική του ντεκουπάζ είναι κατάλληλη για να διακοσμήσουμε πολλές και διαφορετικές επιφάνειες, π.χ. από γυαλί, πηλό, πλαστικό, φελιζόλ, χαρτί, μέταλλο, πορσελάνη, ύφασμα κ.ά. Μπορούμε να αναπαλαιώσουμε αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι μας και τα οποία έχουμε βαρεθεί, και να τα μεταμορφώσουμε προσδίδοντάς τους ένα εντελώς διαφορετικό ύφος και στυλ, όπως: παλιά βάζα και πιατέλες, καπέλα από λαμπαντέρ ή από φωτιστικά, μπουκάλια, κεραμικά σκεύη, καμβάδες, επιφάνειες επίπλων, μικροέπιπλα και άπειρα άλλα.

Το βιβλίο Ντεκουπάζ από το Decomagia.gr και τις εκδόσεις Ντουντούμη μπορεί να σας κατευθύνει απλά και εύκολα, με οδηγίες και εικόνες, βήμα προς βήμα, για τη δημιουργία ξεχωριστών πρωτότυπων κατασκευών με τις οποίες ασχοληθήκε στο εργαστήρι Decomagia όλα αυτά τα χρόνια. Αν έχετε λοιπόν υπομονή και χαρούμενη διάθεση, με λίγη κόλλα και χάρτινα μοτίβα μπορείτε να μεταμορφώσετε δεκάδες καθημερινά αντικείμενα, μικρά ή μεγάλα, σε υπέροχα έργα τέχνης!

Τα κείμενα είναι γραμμένα με απλό και κατανοητό τρόπο, με συμβουλές και εικόνες βήμα προς βήμα, από τη συγγραφέα, για κάθε επίπεδο δεξιοτήτων, είτε για αρχάριους είτε για πεπειραμένους καλλιτέχνες, πολύ χρήσιμο για μαθητές και δασκάλους.

Όπως μας γράφει η ομάδα του Decomagia.gr:

“Ευχαριστούμε το κοινό μας για άλλη μια φορά, που χάρη στην αγάπη του και την αφοσίωσή του, μας βοήθησε να γράψουμε αυτό το βιβλίο, καθώς και τις εκδόσεις Ντουντούμη για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το βιβλίο αυτό θα βοηθήσει πολλούς από εσάς που δεν καταφέρνετε να έρχεστε στα σεμινάρια μας λόγω χιλιομετρικής απόστασης. Ολα τα υλικά που θα συναντήσετε στο βιβλίο μας, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με πλέον πάνω από 3.500 κωδικούς προιόντων οι οποίοι συνεχώς αυξάνονται.”

To βιβλίο αυτό μπορείς να το προμηθευτείς από το decomagia.gr και από το eshop του Ftiaxto.gr

————————————————————————————————————————-

Και μην ξεχνάς και τα σεμινάρια του Decomagia.gr!

“Η ζωγραφική για πολλούς θεωρείται προνόμιο λίγων, δηλαδή αν έχεις ταλέντο ζωγραφίζεις αν όχι το αφήνεις στην άκρη. Πλέον όμως με το easy painting αυτό καταρρίπτεται, καθώς με τα σωστά υλικά, τις σωστές βάσεις και φυσικά με την καθοδήγηση της Μάγιας δεν είναι ακατόρθωτο. Χωρίς γνώσεις ζωγραφικής ή κάποιες ιδαίτερες ικανότητες ή δεξιότητες μπορείτε να δημιουργήσετε τα έργα της gallery. Περισότερα στο πρόγραμμα σεμιναρίων του Decomagia.

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βιβλίο Ντεκουπάζ από το Decomagia.gr”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *