Μπρελόκ με πουλάκια από τσόχα

felt_birdsΕάν σου αρέσει να δημιουργείς με πολύχρωμες τσόχες, τότε σίγουρα αυτό το project θα σου αρέσει πολύ! Βρήκαμε, λοιπόν, στο Paper & String και σου προτείνουμε να δοκιμάσεις ένα tutorial για το πως μπορείς να φτιάξεις πουλιά από κομμάτια τσόχας, να τα διακοσμήσεις και να τα συναρμολογήσεις για να φτιάξεις πρωτότυπα ανοιξιάτικα μπρελόκ για τα κλειδιά σου. Φτιάξε αρκετά και μοίρασέ τα στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Θα τους αρέσουν πολύ!

Για να φτιάξεις τα πουλιά αυτά δεν χρειάζεσαι και τίποτα ιδιαίτερο: Τσόχα, ψαλίδι, βελόνα, κλωστή, λίγο γέμισμα για πάπλωμα ή μαξιλάρια και διάφορα διακοσμητικά τύπου κουμπάκια, κορδέλες κτλ αρκούν.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κατεβάσεις από το Flickr το tutorial με το πατρόν και τις οδηγίες που έχει φτιάξει η δημιουργός του Paper & String, να το τυπώσεις και να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη για να δημιουργήσεις τα δικά σου σχέδια.

Εννοείται οτι δεν χρειάζεται να περιοριστείς στο θέμα μπρελόκ… οι γεμιστές φιγούρες από τσόχα μπορούν πάντα να μεταμορφωθούν σε καρφίτσες, μαγνήτες, ή άλλα διακοσμητικά για το σπίτι σου! Χμ… ωραία ιδέα θα ήταν να τα μετατρέψεις σε ένα πολύχρωμο mobile για την κούνια…

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Μπρελόκ με πουλάκια από τσόχα”

  1. πολύ ωραία ιδέα, αλλά δεν βρίσκω έντονα καλοκαιρινα – χαρούμενα χρώματα, ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *