Διακόσμησε το μαγιώ σου

DSC00848 Αν κάθε χρονιά ψάχνεις και ψάχνεις μάταια να βρεις το τέλειο μαγιώ, που όχι μόνο θα κολακεύσει την σιλουέτα σου αλλά θα λέει και κάτι για την αστραφτερή προσωπικότητά σου, τότε πάρε το πρώτο απλό μαγιώ που θα βρεις και ετοιμάσου να του προσθέσεις ότι λάμπει!

.

Βήμα – Βήμα

DSC00831
Θα χρειαστείς μαγιώ, χάντρες, βελόνα και δυνατή κλωστή (στο χρώμα του μαγιώ) ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα ξηλωθούν οι χάντρες σου στο πρώτο κύμα.
DSC00837
Δοκίμασε την σειρά των χαντρών μέχρι να βρεις αυτή που σου αρέσει καλύτερα.
 DSC00841
Κάνε ένα καλό κόμπο στην άκρη του μαγιώ ώστε να μην σε ενοχλεί…
 DSC00839
…και ξεκίνησε να ράβεις τις χάντρες στην σειρά.
 DSC00845
Όταν τελειώσεις το ένα κομμάτι, κάνεις και το άλλο…
 dsc00846
και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις!
Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

19 σχόλια στο άρθρο “Διακόσμησε το μαγιώ σου”

  1. Ακριβώς αυτό έκανα πέρσυ σε ένα απλό μαύρο μαγιό. Έραψα στη μια πλευρά του σουτιέν πολύ μικρές χάντρες σε τυρκουάζ και λαχανί χρώμα, σε οριζόντια διάταξη. Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα να σας το δείξω σε φωτό.
    Τελικά με λίγη φαντασία και απλά υλικά, μπορείς να φτιάξεις το πιο εντυπωσιακό μαγιώ! 😀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *