Adorn magazine

adornΈνα ακόμα Αμερικανικό περιοδικό σχετικό με τα crafts, το Adorn, έπεσε στο δρόμο μου (τον internετικό) και έσπευσα να το παραγγείλω για να το ξεφυλλίσω και να σχηματίσω την προσωπική μου άποψη…Πριν από μερικές ημέρες έφτασε στην πόρτα μου και η χαρά έγινε διπλή όταν ανακάλυψα οτι το περιοδικό αυτό είναι διαφορετικό από ό,τι έχω δει μέχρι σήμερα!
Ομολογουμένως όσο αφορά στο μέγεθος (πλήθος σελίδων) και την ποικιλία της ύλης του Adorn δεν εντυπωσιάστηκα και φοβερά, χάρηκα όμως πολύ που το περιοδικό αυτό ασχολείται περισσότερο με τη ραπτική από ό,τι όλα τα υπόλοιπα. Σε σύγκριση με την αισθητική των Ελληνικών περιοδικών είναι παραδοσιακά μακράν καλύτερο. Ισχυρό χαρτί του αποτελεί η πληθώρα από πηγές εργαλείων, προμηθευτές υφασμάτων και gadgets για crafts, καθώς και οι πρωτότυπες ιδέες που παρουσιάζει. Το τεύχος που έχω εγώ βέβαια είναι το χειμερινό του 07, οπότε έχει πολλά πράγματα για τα Χριστούγεννα που με ξενέρωσαν λιγουλάκι (λόγω εταιροχρονισμού).

Τέλος, το Adorn δεν δέχεται συνδρομές από Ελλάδα, οπότε εάν θέλεις να το δοκιμάσεις μπορείς να το παραγγείλεις από το Amazon όπως έκανα κι εγώ. Μην παραλείψεις να επισκεφτείς και το site του Adorn Magazine http://www.adornmag.com/
και να χαζέψεις τα διάφορα free projects που θα βρεις εκεί από το τελευταίο τεύχος ή και από παλαιότερα. Αγαπημένο project που ανυπομονώ να δοκιμάσω…τα σκουλαρίκια από κουμπιά από το καλοκαιρινό τεύχος!

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Adorn magazine”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *