Αποκριάτικη μάσκα

Ήρθαν οι απόκριες! Αν δεν σου αρέσουν οι έτοιμες μάσκες που υπάρχουν εκεί έξω, δες πως θα φτιάξεις την δικιά σου.

apokriatiki-maska-1

Θα χρειαστείς μια απλή πλαστική μάσκα, ένα κομμάτι δαντέλα, Powertex, Maxi Decor Glitter Pen και ψεύτικα στρασάκια από το Galaxy Import.

apokriatiki-maska-2

Για αρχή, βούτα την δαντέλα στο Powertex και με το δάκτυλο φρόντισε να πάει παντού το υλικό.

apokriatiki-maska-3

Βάλε λίγο Powertex και στην μάσκα και τοποθέτησε την δαντέλα όπως σου αρέσει. Μην σε τρομάζει που η δαντέλα έχει γίνει γαλακτερή, μόλις στεγνώσει – μετά από μία μέρα – θα είναι διάφανη.

apokriatiki-maska-4

Στην συνέχεια τοποθέτησε τα στρασάκια σε όποια σημεία θέλεις. Θα βρεις πολλά χρώματα στο Galaxy Import, διάλεξε αυτά που σου ταιριάζουν.

apokriatiki-maska-5

Με το Maxi Decor Glitter Pen μπορείς να κάνεις απλές τελίτσες ή ότι άλλο σχέδιο θέλεις γύρω από τα μάτια. Εγώ έβαλα και λίγο πάνω στο λουλούδι της δαντέλας.

apokriatiki-maska-8

Περιμένεις να στεγνώσει και το Glitter Pen και έτοιμη η μάσκα! Που θα την φορέσεις;

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για το Powertex και τις χρήσεις του, δες τα σεμινάρια που διοργανώνει η Μαριάννα Κοντοέ.

Τοποθέτηση Προϊόντων

powertex-logomaxidecor-logogalaxyimport-small

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *