Καλοκαιρινό κολιέ με χάντρες

Όταν είδα αυτό το κολιέ καταράκτη στις επιλογές του craftzine σήμερα το πρωί, είπα ότι αυτό είναι ένα project που θα το έφτιαχνα… είναι απόλυτα καλοκαιρινό, είναι στα χρώματα που μου αρέσουν και συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο tutorial! Απολαύστε το!

Το καλοκαιρινό κολιέ αυτό το έφτιαξε η Jenny Hoople για λογαριασμό του blog Paper n’ Stitch που μάλλον δεν χρειάζεται να πω οτι αξίζει να εξερευνήσεις γενικότερα!

To tutorial είναι ιδιαίτερο γιατί η Jenny έχει κάνει εξαιρετική δουλειά γράφοντας κυριολεκτικά βήμα βήμα τι θα χρειαστεί για να φτιάξεις αυτό το υπέροχο κολιέ.

Ξεκινώντας αναλυτικά από τα υλικά και τις πέτρες (υπέροχη φωτό by the way), μέχρι το σχεδιάγραμμα που ζωγράφισε στο χέρι για να υπάρχει οδηγός με το ποιά πέτρα πάει που και τι τεχνική θα χρειαστείς για ποιό σημείο, το tutorial αυτό είναι γραμμένο από κάποιον που πραγματικά αγαπάει αυτό που κάνει και θέλει να το μοιραστεί και με τους υπόλοιπους!

Εάν είσαι πολύ καινούργιος σε όλο αυτό μπορείς να ξεκινήσεις από το πρώτο tutorial της Jenny με το κολιέ με κόμπους, το οποίο συνοδεύεται και από video για να μάθεις πρώτα τις βασικές τεχνικές…

Κάτι μου λέει οτι θα δούμε αρκετά τέτοια κολιέ φέτος στις παραλίες!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

5 σχόλια στο άρθρο “Καλοκαιρινό κολιέ με χάντρες”

  1. 😀 εδω και μερικες μερες αρχισα να ασχολουμε με την κατασκευη κοσμηματων απο χαντρες και υγρο γυαλι. Πραγματικα δυσκολο χομπι αλλα πολυ δημιουργικο. Θα προσπαθησω να κανω κατι παρομοιο.Συγχαρητηρια!!!

  2. Πολυ καλη παρουσιαση!!! Σιγουρα χρειαζεται χρονο και υπομονη, μα το αποτελεσμα σε ανταμειβει ❗ 😀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *