6+1 ιδέες για χειροποίητες πεταλούδες

Η άνοιξη είναι εδώ! Το ξέρω ότι δεν το βλέπεις κοιτάζοντας από το παράθυρο, αλλά λίγο η μέρα που μεγαλώνει, λίγο η θερμοκρασία που ανεβαίνει… Ένας τρόπος για να φέρεις την άνοιξη λίγο πιο νωρίς στη ζωή σου είναι αυτές εδώ οι ιδέες που μαζέψαμε από το internets για σένα. Χειροποίητες πεταλούδες, τι άλλο; Γιατί μια πεταλούδα, ναι, μπορεί να φέρει την άνοιξη!

Πεταλούδα βιτρώ από χαρτί

Αν και η συγκεκριμένη τεχνική είναι συνδυασμένη με το γυαλί, μπορεί να πραγματοποιηθεί και με χαρτί! Μάθε πώς στο minieco.co.uk.

 

 

Μαξιλάρι με πεταλούδες

Μια ολόδική σας πεταλουδοσυλλογή που αντί για τον τοίχο, είναι πάνω σε.. μαξιλάρι 😉 Από το rufflesandstuff.com.

 

Πεταλούδα από αλουμίνιο

Με.. οικολογική συνείδηση, και με τις οδηγίες του finecraftguild.com.

 

Πεταλούδα με το βελονάκι

Φυσικά και δε θα αφήναμε παραπονεμένες τις φίλες του πλεξίματος! Βρες το μοτίβο στο crochet365knittoo.com ενώ αν χρειαστείς βοήθεια με τις αγγλικές ορολογίες, κάνε κλικ εδώ.

 

Πεταλούδα από θήκες για γλυκά

Αν είσαι λάτρης των γλυκών (ποιος δεν είναι εξάλλου;), σίγουρα θα τις συμπαθήσεις αμέσως! Δες τις οδηγίες στο bluepurpleandscarlett.com.

 

Πεταλούδα από σύρμα και καλσόν

Ακόμα μία ιδέα στο πνεύμα της αξιοποίησης παλιών αντικειμένων, από το fabartdiy.com.

 

Πεταλούδες από χρωματιστό χαρτί

Πιο απλό δε γίνεται! Βρες την τεχνική στο redtedart.com.

 

Καλή μας άνοιξη!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *