Ημερίδα Δημιουργικού Επιχειρείν στη Χειροτέχνικα Θεσσαλίας 2019

Το ftiaxto.gr παρουσιάζει την δωρεάν ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, στα πλαίσια της Χειροτέχνικα Θεσσαλίας 2019. Η ημερίδα περιλαμβάνει ομιλίες από εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι θα σου δώσουν τις βάσεις για να ξεκινήσεις να πουλάς τις δημιουργίες σου στο εξωτερικό και όχι μόνο!

Πολλές από τις ερωτήσεις που μας στέλνετε έχουν να κάνουν με το δημιουργικό επιχειρείν, πως δηλαδή θα μπορέσετε να πουλήσετε τις δημιουργίες σου και να ζήσετε από αυτό. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία μας με το Creative Bizlab και με την προσθήκη του Αντώνη Δαυίδ, επαγγελματία φωτογράφου, διοργανώνουμε αυτή την δωρεάν ημερίδα για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την αρχή!

Το να ανοίξεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και να πουλήσεις τις δημιουργίες σου είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Στην ημερίδα θα μάθεις τι χρειάζεται να καλύψεις πριν φτάσεις σε αυτό το σημείο. Μπορεί να σου ακούγεται βουνό, αλλά αν έχεις σύστημα και δουλέψεις, μπορείς να τα καταφέρεις.

Σε περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 6 Απριλίου, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα στην Παλαιά πόλη του Βόλου από τις 12 το πρωί για να σε βοηθήσουμε να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

12:00-14:00 Πώς να στήσετε μία κερδοφόρα δημιουργική επιχείρηση στο Etsy.com και όχι μόνο με τον Ζαχαρία Πολυμενάκο
Απευθύνεται σε δημιουργούς, χειροτέχνες, καλλιτέχνες, μικρούς παραγωγούς, σχεδιαστές, γραφίστες και σε όσους θέλουν να μάθουν το σωστό τρόπο να κερδίζουν χρήματα πουλώντας τις δημιουργίες και τα προϊόντα τους online. Θα χρησιμοποιήσουμε ως παράδειγμα το Etsy.com και θα παρουσιάσουμε πολλά πραγματικά παραδείγματα επιτυχίας από τομείς όπως κοσμήματα, ρούχα, έπιπλα, είδη σπιτιού, έργα τέχνης, digital wall art, φωτογραφίες, tutorials, κ.α.

 

14:30-15:30 Τι να πουλήσω τελικά: Επιλέγοντας το προϊόν που θα σε αναδείξει με την Βάλια Μπινίκου
Πολλοί χειροτέχνες είναι και πολυτεχνίτες, ασχολούνται δηλαδή με πολλές τεχνικές και δεν διστάζουν να ασχοληθούν με πολλά και διαφορετικά αντικείμενα και τεχνικές. Πως μπορεί ένας crafter επιχειρηματίας να επιλέξει από όλα τα πιθανά προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει, αυτό που θα του αποφέρει τις μεγαλύτερες πωλήσεις; Μαζί θα απαντήσουμε στα σημαντικά ερωτήματα που θα σε καθοδηγήσουν στην κατάλληλη επιλογή.

 

15:30-16:30 Η δύναμη της φωτογραφίας και τα μυστικά της επιτυχημένης φωτογράφησης με απλά μέσα με τον Αντώνη Δαυίδ
Γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η καλή φωτογραφία όχι μόνο για να πουλήσετε αλλά και για να εδραιώσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Ο Αντώνης Δαυίδ, επαγγελματίας φωτογράφος με μεγάλη εμπειρία, θα μοιραστεί τα μυστικά που θα κάνουν τις φωτογραφίες σου να ξεχωρίσουν!

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *