Ζωγραφική με σαπουνόφουσκες

Είναι η εποχή για παιχνίδι με νερό για μικρούς και μεγάλους. Όλα αυτά που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τον χειμώνα μέσα στο σπίτι, μπορούμε να τα κάνουμε τώρα έξω! Σήμερα βρήκαμε αυτή την ιδέα στο www.pinkstripeysocks.com για ζωγραφική με σαπουνόφουσκες! Τέλεια ιδέα για παιχνίδι και ζωγραφική στη βεράντα ή στον κήπο. Για δες περισσότερα…

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τη ζωγραφική με σαπουνόφουσκες είναι:

– Διάλυμα για σαπουνόφουσκες
– Χρώματα ζαχαροπλαστικής
– Καλαμάκια
– Χαρτοταινία
– Χαρτί
– Κυπελάκια/ ποτηράκια

Ρίχνεις λίγο από το διάλυμα για τις φούσκες μέσα σε κάθε ποτηράκι και μετά προσθέτεις μια σταγόνα χρώματα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύεις καλά. Μετά ενώνεις τα καλαμάκια μεταξύ τους και τα δένεις με την χαρτοταινία και είστε πανέτοιμοι για ζωγραφική.

Απλώνεις κάτω χαρτί και δείχνεις στο μικρό σου πως να βουτάει το καλαμάκι μέσα στο χρώμα και μετά να φυσάει για να δημιουργηθούν οι μπουρμπουλήθρες επάνω στο χαρτί.

Μόλις οι φούσκες σκάσουν τότε επάνω στο χαρτί δημιουργούνται σχέδια. Εάν μάλιστα κάθε φούσκα είναι και διαφορετικό χρώμα, τότε το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό!

Πριν διακοσμήσεις με αυτά τα αριστουργήματα το σπίτι άφησέ τα να στεγνώσουν καλά!

ζωγραφική με σαπουνόφουσκες

Τι λες; Θα το δοκιμάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Καλή διασκέδαση!

Και επειδή πάντα χρειάζονται ιδέες για δημιουργική απασχόληση με τα πιτσιρίκια μας δες και το 6+1 ιδέες για καλοκαιρινά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *