Βραχιόλι με κρικάκια και βελονάκι

Τι άλλο θέλεις; Το σημερινό video που επιλέξαμε από την Reese Dixon έχει και πρωτότυπο κόσμημα και βελονάκι και πολύ πολύ χρώμα και άπειρες δυνατότητες για σχέδια και χρωματικούς συνδυασμούς. Το τέλειο project δηλαδή για όλους! Πάρε, λοιπόν, το βελονάκι και τις κλωστές σου και δώσε βάση! Είναι εύκολο, μην το φοβηθείς!
Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

Κρικάκια για βελονάκι (τα μικρά για το συγκεκριμένο βραχιόλι)
Νήμα της επιλογής σου (εμείς προτείνουμε να δοκιμάσεις τις χρυσοκλωστές μας για πιο καλοκαιρινό και γυαλιστερό αποτέλεσμα)
Βελονάκι (δεν αναφέρει η Reese κάπου το νούμερο, αλλά νομίζω οτι με 3mm θα είσαι ok)
Ψαλιδάκι
Κούμπωμα βραχιολιού (ανάλογα με το πως θέλεις να κλείνει το βραχιόλι σου)

Bracelet_crochet_main
Είσαι έτοιμος; Ακόμη και εάν δεν έχεις πιάσει ποτέ σου βελονάκι θα μπορείς να φτιάξεις κάτι τέτοιο. Και εάν δεν σου αρέσει η ιδέα με το βραχιόλι μπορείς πάντα να φτιάξεις σκουλαρίκια, κολιέ ή ότι άλλο θέλεις! Η τεχνική είναι λίγο πολύ η ίδια!

Και εάν δεν είσαι τύπος του video, αλλά τα θέλεις και γραπτά μπορείς να μπεις και στο blog της Reese, το ReeseDixon.com και να διαβάσεις και το αναλυτικό άρθρο και να δεις και τις φωτογραφίες!

 

 

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *