Σοφιάδης: υλικά και εργαλεία για πλέξιμο, ράψιμο, κέντημα

Το κατάστημα “ΣΟΦΙΑΔΗΣ” ιδρύθηκε το 1943 από τον Γεώργιο Σοφιάδη. Το 1983 την επιχείρηση αναλαμβάνει ο Νικόλαος Σοφιάδης, υιός του Γεωργίου.

Το κατάστημα ξεκινά το 2009 μαθήματα πλεξίματος και το 2010 δημιουργεί την Λέσχη Καταστήματος Σοφιάδη. Πολλές είναι οι δραστηριότητες της Λέσχης, όπως ομιλίες, επισκέψεις σε μουσεία αλλά και φιλανθρωπικές εκθέσεις.

Το 2012 το κατάστημα “ΣΟΦΙΑΔΗΣ” μπαίνει στην νέα εποχή με την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, δίνοντας την δυνατότητα για ηλεκτρονικές παραγγελίες στο www.sofiadis.com.gr
με έκπτωση 10%. Ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της εποχής μας το κατάστημα “ΣΟΦΙΑΔΗΣ” σας βοηθάει να κάνετε τα ψώνια σας όποια στιγμή θέλετε από τον χώρο σας, να τα παραγγείλετε από τον υπολογιστή σας ή το τηλέφωνό σας και να τα παραλάβετε στο σημείο που εσείς θέλετε.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ενημερώνεται καθημερινά με εποχιακά είδη μόδας, όπως τρέσες
διακοσμητικές, κορδέλες, δαντέλες και άλλα είδη.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μεταξύ άλλων θα βρείτε:

  • Υλικά και εργαλεία χειροτεχνίας όπως τσόχα, κοπίδια, κόλλα υφασμάτων
  • Γραβάτες, παπιγιόν, τιράντες και ζώνες παιδικές, εφηβικές και ενηλίκων
  • Εσώρουχα και καλλυντικά

ΣΟΦΙΑΔΗΣ
Κ.Καρτάλη 63- Ερμού
Τ.Κ. 382 21 ΒΟΛΟΣ
ΤΗΛ: 2421025853 / 6979554250
www.sofiadis.com.gr
facebook: Λέσχη Καταστήματος Σοφιάδη
info@sofiadis.com.gr

Ετικέτες
Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *