Εγκυκλοπαίδεια της τεχνικής του κεντήματος

egkyklopaideia_kentimaΈνα βιβλίο οδηγός για όλους τους λάτρεις του κεντήματος από τις εκδόσεις ΙΩΝ. Η εγκυκλοπαίδεια της Pauline Brown περιέχει 240 βελονιές κεντήματος από σταυροβελονιά μέχρι κέντημα Ασίζι και από το κέντημα με μηχανή μέχρι το κουίλτ.
Η κάθε βελονιά είναι συνοδεύεται από έγχρωμες εικόνες και επεξηγημένα έργα τέχνης. Όλες οι τεχνικές παρουσιάζονται αναλυτικά ώστε να μπορείς να τις κατανοήσεις και να τις χρησιμοποιήσεις. Εάν είσαι πολύ αρχάριος στο κέντημα το βιβλίο αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις και να καταλάβεις τα διάφορα είδη βελονιάς που υπάρχουν σε διάφορα μέρη του κόσμου από τα βάθη του χρόνου.

Την Εγκυκλοπαίδεια της Τεχνικής του Κεντήματος κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις ΙΩΝ και μπορείς να την προμηθευτείς από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα εδώ.

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *