Λουλούδια στους τοίχους

floral-wallΣου μυρίζει κάτι; Είναι η άνοιξη που έρχεται και φέρνει μαζί της πολλές λιακάδες! Αν είσαι ανοιξιάτικος τύπος λοιπόν, σου βρήκαμε project για να φέρεις την άνοιξη και μέσα στο σπίτι και ταυτόχρονα να ζωντανέψεις τους τοίχους σου. Δες παρακάτω την ιδέα της Marjorie για να φτιάξεις ζωντανή ταπετσαρία από λουλούδια

floral-wall-howto

Θα χρειαστείς μερικά πλαστικά λουλούδια και αυτοκόλλητη ταινία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να απομονώσεις λουλούδια και φυλλαράκια και να τα τοποθετήσεις σε αραιά διαστήματα στον τοίχο με λεπτή αυτοκόλλητη ταινία.

Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό αν και έχω μια ένσταση σχετικά με την σκόνη που μπορεί να μαζεύει μια τέτοια εγκατάσταση! Ίσως λοιπόν η δικιά μου ταπετσαρία να μείνει στους τοίχους για μερικές μόνο μέρες, τι λες και εσύ; Ίσως σαν έκπληξη για το έτερον ήμισυ ή και ακόμη ένα fun project για να κάνεις με το παιδάκι σου. Καλή διασκέδαση!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *