Video #47 – Κοσμήματα με quilling & υγρό γυαλί

Στην πρώτη μας ενασχόληση με το quilling, σου υποσχεθήκαμε ότι θα επιστρέψουμε με καινούργιο video για quilling και … υγρό γυαλί και να ‘μαστε! Αν απορείς πως ταιριάζουν αυτά τα δύο η απάντηση είναι “εκπληκτικά”! Μπορείς να φτιάξεις όμορφα σχήματα με το χαρτί και μετά να τα βουτήξεις σε υγρό γυαλί και να φτιάξεις έτσι τα πιο πρωτότυπα κοσμήματα, τι λες, θα το δοκιμάσεις;

 

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

2 σχόλια στο άρθρο “Video #47 – Κοσμήματα με quilling & υγρό γυαλί”

  1. Kορίτσια ,όλες οι παρουσιάσεις ήταν καταπληκτικές ,και η δική σας πιο πολύ γιατί είχε και χιούμορ ,συνεχίστε με τα videocast τα δικά σας ,γιατί είναι τα καλύτερα σεμινάρια για εμάς που δεν μπορούμε να πάμε σε σεμινάρια είτε λόγω οικονομικών, είτε λόγω ότι δεν έχουμε εδω στην επαρχία αυτά που μας ενδιαφέρουν ,και αν μπορείτε κάντε τα πιο συχνά παράκληση!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *