Mod Podge Rocks

mod_podge_rocks_logoΠολύ συχνά μας ρωτάτε τι είναι το Mod Podge. Η απάντηση είναι απλή, είναι μια μάρκα κόλλας, ίσως η πιο δημοφιλής στους crafters του εξωτερικού. Τόσο δημοφιλής που η λέξη από μόνη της έχει φτάσει να είναι συνώνυμη της λέξης κόλλα ντεκουπάζ. Η Mod Podge έχει όμως διάφορες κόλλες για διαφορετικές χρήσεις. Και αυτές τις χρήσεις αποφάσισε να μας δείξει η Amy και το blog της Mod Podge Rocks!

To blog αυτό δεν είναι επίσημο blog της εταιρίας, αλλά η Amy έχει τη συναίνεση να χρησιμοποιεί το ονομά τους. Όπως γράφει και η ίδια, πάντως όλες οι απόψεις που γράφονται στο blog είναι προσωπικές της και δεν έχουν καμμιά σχέση με την εταιρία που βγάζει την κόλλα αυτή, την Plaid. Πάντως της παρέχουν δωρεάν τα υλικά για τα projects της.

Τι είναι όμως το Mod Podge Rocks; Είναι ένα blog στο οποίο περιλαμβάνονται projects που έχουν γίνει με τη συγκεκριμένη μάρκα κόλλας σε όλες της τις εκδοχές.

Δεν γράφει μόνο η Amy για αυτό, αλλά και άλλοι bloggers και μπορούν να στείλουν και τα δικά τους projects όσοι θέλουν. Οπότε το περιεχόμενο είναι μεγάλο. Η ίδια η Amy είναι μεγάλη fan του ντεκουπάζ και επειδή όπως λέει έψαχνε δεξιά και αριστερά να βρει έμπνευση και ιδέες αποφάσισε να φτιάξεις αυτό το blog για να υπάρχουν όλα τα projects συγκεντρωμένα.

Μάλιστα, έχει εκδόσει και ένα βιβλίο με τον ίδιο τίτλο και 40 projects με κόλλα.

Όλα τα projects είναι ταξινομημένα με διάφορους τρόπους ώστε να μπορείς να βρεις εύκολα αυτό που αναζητάς. Πρώτα είναι χωρισμένα ανάλογα με τον τύπο κόλλας που χρησιμοποιείται σε αυτά, μετά με τη χρήση του κάθε αντικειμένου που προκύπτει, όπως για το σπίτι, αξεσουάρ και μόδα, παιδί, δώρα, οργάνωση κτλ και φυσικά με το υλικό που χρησιμοποιείται όπως, χαρτί, ύφασμα κτλ.

Επίσης, στο Mod Podge Rocks θα βρεις και έναν αναλυτικό οδηγό για τους τύπους Mod Podge που κυκλοφορούν στην αγορά και την χρήση τους, καθώς και videos με tips για τη σωστή χρήση των υλικών.

Μην το χάσεις! Εδώ σίγουρα θα βρεις πολλές ιδέες για δημιουργίες!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Mod Podge Rocks”

  1. Ενδιαφέρον άρθρο! Άρα εγώ όταν διαβάζω mod podge σε διάφορα ξένα DYI άρθρα, πρέπει να έχω στο μυαλό μου κόλλα ντεκουπαζ; Ή κάτι άλλο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *