Ciupakabra

Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει ο τίτλος, μην με ρωτάς… Δεν ξέρω καν αν αυτό είναι το όνομά της/ του δημιουργού που φιλοξενούμε σε αυτό το άρθρο. Ξέρω μόνο ότι ο/η Ciupakabra ότι είναι από τη Ρουμανία και ότι φτιάχνει μικρά αριστουργήματα από πολυμερικό πηλό. Αξίζει τον κόπο, ακόμη και εάν δεν σου αρέσει αυτό το στιλ χειροτεχνίας να ρίξεις μια ματιά στις μινιατούρες που φτιάχνει. Είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιαστείς.

Τον/την Ciupakabra την ανακαλύψαμε από ένα pin που βρήκαμε στο Pinterest με αυτή τη φωτογραφία. Aκολουθώντας το link “πέσαμε” πάνω στην ομότιτλη σελίδα στο Facebook. Εάν έχεις λίγο χρόνο κάνε τη βόλτα σου για να χαζέψεις τις δημιουργίες.

Οι δημιουργίες του/της Ciupakabra είναι κυρίως φιγούρες από γνωστά κόμικς, ζωάκια, λουλούδια, φρούτα, πολλά από τα οποία μετατρέπει και σε πρωτότυπα κοσμήματα.

ciupakabra_necklace
Εάν δεν σε ενδιαφέρει το αντικείμενο σίγουρα θα χαμογελάσεις με το πόσο προσεκτικά φτιαγμένες είναι οι μινιατούρες με λεπτομέρεια. Εάν σε ενδιαφέρει σίγουρα θα αντλήσεις ιδέες και έμπνευση. Και εάν σου αρέσουν τα περίεργα κοσμήματα τότε 100% θα βρεις κάτι που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον ώστε να το αγοράσεις ή να το φτιάξεις κι εσύ.

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

6 σχόλια στο άρθρο “Ciupakabra”

  1. [quote name=”Ευ”]Η Chupacabra, είναι τέρας των λαϊκών μύθων της Λατινικής Αμερικής. Το όνομα αποτελείται από το ρήμα chupar (ρουφάω, πιπιλίζω) και το ουσιαστικό cabra (κατσίκα), επειδή υποτίθεται ότι το τέρας ρουφάει το αίμα από τα κοπάδια των κατσικιών. Η άλλη αγαπημένη ασχολία του είναι το τρόμαγμα άτακτων παιδιών που βλέπουν TV αργά το βράδυ. Το ξέρω από πρώτο χέρι λόγο καταγωγής ;)[/quote]

    Κατατοπιστική ενημέρωση . Σ’ ευχαριστούμε.

  2. Η Chupacabra, είναι τέρας των λαϊκών μύθων της Λατινικής Αμερικής. Το όνομα αποτελείται από το ρήμα chupar (ρουφάω, πιπιλίζω) και το ουσιαστικό cabra (κατσίκα), επειδή υποτίθεται ότι το τέρας ρουφάει το αίμα από τα κοπάδια των κατσικιών. Η άλλη αγαπημένη ασχολία του είναι το τρόμαγμα άτακτων παιδιών που βλέπουν TV αργά το βράδυ. Το ξέρω από πρώτο χέρι λόγο καταγωγής 😉

  3. Είναι πάρα πολύ χαριτωμένα, όντως φοβερά και τέλεια αλλά θα ήθελα πολύ να θαυμάζω έτσι και δικά μου, να ανεβάζετε και καμία φωτογραφία από την κατασκευή τους γιατί έχει τόσο τέλειο αποτέλεσμα.

  4. το τσουπακαμπρα ειναι ενα ειδος τερατος που αναφερεται στους λαϊκους μυθους και θρυλους καποιων χωρων, κατι αναλογο με τον Μεγαλοποδαρο και το Γετι των Ιμαλαϊων. νομιζω οτι πρεπει να εχει σχεση με τη λαϊκη μυθολογια της χωρας της δημιουργου αυτης, απο τη Ρουμανια ειναι αν καταλαβα καλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *