KINITRO: Εξαρτήματα Κοσμημάτων

Τα καταστήματα KINITRO διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε υλικά και εξαρτήματα για την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων. Επισκέψου ένα από αυτά ή ξεφύλλισε τον online κατάλογο.

Στο “Kinitro” θα βρείς αυτά που δεν υπάρχουν σε άλλα ανάλογα καταστήματα, γιατί όλη μας η προσπάθεια από το 2000 μέχρι σήμερα βασίζεται στην εύρεση υλικών και εξαρτημάτων πρωτότυπων και καλόγουστων, ικανών να σε εμπνεύσουν στη δημιουργία ξεχωριστών κοσμημάτων για εσένα ή τους πελάτες σου.

Μια επίσκεψη στα καταστήματά μας στο Σύνταγμα Καραγεώργη Σερβίας 11 και Περικλέους 18 θα σου το επιβεβαιώσει και θα σου δώσει με τη βοήθεια του πρόθυμου προσωπικού μας πολλές ιδέες για να δημιουργήσεις κοσμήματα με προσωπικότητα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Τα εξαρτήματά για τα κοσμήματα (όπως κουμπώματα, γάντζοι και άλλα), αλυσίδες και λαιμαριές είναι κυρίως από ασήμι 925°, αλλά και ατσάλινα ή επάργυρα.

Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε κορδόνια δερμάτινα, μάλλινα, συνθετικά και μεταξωτά είναι ικανά να εξιτάρουν κάθε φαντασία. Όσο για τις χάντρες (Swarovski, Murano, Polaris), σίγουρα δεν τις βρίσκεις αλλού!

KINITRO
Α’ Κατάστημα
Καραγιώργη Σερβίας 11, 10563, Σύνταγμα
Τηλέφωνο: 210 3257640-41

Β’ Κατάστημα
Περικλέους 18, 10562, Σύνταγμα
Τηλ. 210 3245004

www.kinitro-exartimata.gr
fb: Kinitro_Ιδέες και Υλικά για Κοσμήματα
email: info@kinitro-exartimata.gr

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.