Χρωματιστές φούντες στο κρεββάτι σου

Ήρθε η άνοιξη και έχουμε ανάγκη από χρώμα. Κι εγώ σήμερα σου έχω εξαιρετική ιδέα για να βάλεις χρώμα στο υπνοδωμάτιό σου και να χρησιμοποιήσεις και τα νήματα που σου έχουν μείνει!
Καλή μην φανταστείς οτι είναι και τίποτα ιδιαίτερα δύσκολο…

Φούντες ξέρεις να φτιάχνεις, σωστά; Ε, καλά και να μην ξέρεις, αρκεί να πληκτρολογήσεις τη λέξη φούντες στο Ftiaxto.gr και θα σου βγάλει αρκετά project με οδηγίες.

Οι συγκεκριμένες φούντες που θέλεις για το κρεββάτι σου είναι αρκετά μεγάλες σε μέγεθος, οπότε μπορείς κάλλιστα να μπεις και στο tatertotsandjello.com όπου και βρήκαμε την ιδέα και να δεις πως ακριβώς φτιάχνονται, τυλίγοντας γύρω από ένα μεγάλο χαρτόνι σημειώσεων.

tassel-sheet-main

Μην φτιάξεις μια και δύο. Φτιάξε πολλές, από διαφορετικά χρώματα, υφές και πάχη!

Στη συνέχεια, κόλλησε τις σε τακτά διαστήματα στο υπόστρωμα του κρεββατιού όπως στο άρθρο για να κρέμονται ωραία, ωραία ή εάν δεν έχεις τέτοιου τύπου κρεββάτι πιάστες με βελόνα και κλωστή στα πλαϊνά του ωραίου σου κουβερλί.

Τι λες; Αυτό δεν θα φέρει σίγουρα χρώμα στο δωμάτιό σου;

 

 

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *