Εύκολο υφαντό για τον τοίχο

Πριν από λίγο καιρό είχαμε ανεβάσει μια Εισαγωγή στην υφαντική και είχα ενθουσιαστεί τόσο με την τέχνη όσο και με το αποτέλεσμα.

Μάλιστα, αγόρασα έναν μικρό παιδικό αργαλειό και διάλεξα και το νήμα. Το project αυτό κάθεται στην ντουλάπα μου εδώ και 4 μήνες και δεν το βλέπω να ξεκινάει σύντομα!

Βρήκα όμως την καταπληκτική ιδέα της Gilly από το coloursaturatedlife.com, η οποία μας δείχνει πως να πάρουμε μια φθηνή αγοραστή κουρελού και να την μετατρέψουμε σε υφαντική τέχνη για τον τοίχο.

wall-art-1

Πέρα από την κουρελού θα χρειαστείς και κλωστές κεντήματος, κατά προτίμηση μερσεριζέ (είναι πιο γυαλιστερές και μοιάζουν μεταξένιες). Με τις κλωστές αυτές θα φτιάξεις μικρές φουντίτσες, τις οποίες θα στερεώσεις σε τυχαία σημεία στην κουρελού. Πήγαινε στο coloursaturatedlife.com να δεις πως ακριβώς.

wall-art-2

Σε κάποια σημεία μπορείς να τραβήξεις και τα νήματα της κουρελού για να κάνεις ανωμαλίες τέχνης (!). Στερέωσε την κουρελού σε ένα ξύλο ή κρέμασέ την στο τοίχο με καρφιά!

Τι λες, θα το δοκιμάσεις;

Δες όλο το project αναλυτικά στο coloursaturatedlife.com.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *