Μικρές θερμάστρες για τα χέρια

Κάνει κρύο! Πολύ κρύο. Από μια άποψη, επιτέλους ο χειμώνας επέστρεψε στην Ελλάδα, από την άλλη όμως… κρυώνουμε! Χτες συζητάγαμε με τη Βάλια πόσο ωραία είναι η αίσθηση της θερμοφόρας και σήμερα ψαχουλεύοντας στο internet βρήκα αυτό το πολύ έξυπνο project από το V and Co για να ζεστάνεις γρήγορα τα παγωμένα χέρια σου: με μικρές θερμάστρες που αντί για νερό έχουν μέσα ρύζι!

Η Vanessa Christenson του V and Co έφτιαξε αυτά τα μαγικά σακουλάκια βασισμένη σε μεγαλύτερες θερμάστρες που είχε σπίτι για να ζεσταίνει τα πόδια της. Όταν όμως τα αγόρια της γύρισαν σπίτι από το παιχνίδι στο χιόνι με παγωμένα δάχτυλα και της ζήτησαν “αυτό το μαγικό πράγμα με το ρύζι” της ήρθε η ιδέα να φτιάξει τις ίδιες θερμάστρες σε μικρότερο μέγεθος για τα χέρια. Και φυσικά μιας και τα χέρια μας έρχονται σε ζευγάρια, έφτιαξε ίδια σετ των δύο για κάθε μέλος της οικογένειάς της.

Όπως λέει και η ίδια στο άρθρο της το project αυτό είναι τόσο εύκολο και γρήγορο και το αποτέλεσμα τόσο όμορφο που δεν θα μπορείς παρά να φτιάξεις πολλά πολλά σακουλάκια. Θα χρειαστείς ύφασμα, ραπτομηχανή, τα ραπτικά σου και φυσικά ρύζι. Δεν χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο είδος ρυζιού… αυτό που έχεις στο σπίτι για το φαγητό, κάνει.

Τις οδηγίες δεν θα τις μεταφέρουμε εδώ, μιας και μπορείς εύκολα να τις ακολουθήσεις από το άρθρο στο V and Co και να βοηθηθείς και από τις φωτογραφίες.

Αυτό που θα σου πούμε είναι οτι όταν τελειώσεις με τα σακουλάκια το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι τα βάλεις στα μικροκύματα για 15 δευτερόλεπτα και είναι έτοιμα ζεστά για να σου ζεστάνουν τα χέρια!

Προσοχή μην τα αφήσεις περισσότερο γιατί μπορεί να καείς. Και προσοχή γιατί μπορεί να εθιστείς και να τα κουβαλάς όλη μέρα μαζί σου… χμ… μέσα στις τσέπες του παλτού σου… τρέχω να φτιάξω μερικά… μάλιστα ξέρω και σε ποιόν θα τα κάνω δώρο!

Καλή επιτυχία!

Κράτα το

Κράτα το

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Μικρές θερμάστρες για τα χέρια”

  1. Είναι πολύ καλή λύση, και αν θέλετε για φθηνότερο κόστος μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ρύζι που πουλιέται στα pet shop για τα κατοικίδια που είναι πάμφθηνο. 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *