Το site της Amy Butler

Ξέρω ξέρω…άμα φάω κόλλημα με κάτι τότε δεν με γλιτώνει τίποτα… έτσι και με την Amy Butler. Έχω εντυπωσιαστεί τόσο από τα υφάσματά της που προσπαθώ να βρω έναν εύκολο τρόπο να τα αποκτήσω. Δυστυχώς στη χώρα μας δεν εισάγονται τα υφάσματά της, αν και να τα έφερνε κάποιος υποψιάζομαι οτι οι τιμές θα ήταν όσο να ‘ναι τσουχτερές. Προς το παρόν τα έχω βρει σε 2-3 site σε Αγγλία και Γερμανία, αλλά θα περιμένω να ψάξω και στην Ιταλία πριν αγοράσω… Τα υφάσματα της Amy Butler μου τράβηξαν την προσοχή από το βιβλίο της In Stitches που απέκτησα πρόσφατα (δες το σχετικό άρθρο εδώ). Χαζεύοντας στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου που γράφει για τις πηγές της βρήκα το site της www.amybutlerdesign.com, το οποίο και σκέφτηκα να επισκεφτώ από περιέργεια. Εκεί μαγεύτηκα. Όχι για το site αυτό καθ’ αυτό (αν και μου αρέσει συνολικά η αισθητική αυτής της γυναίκας), αλλά με όλα τα καλούδια που βρήκα μέσα σε αυτό.

Προτείνω, λοιπόν, ανεπιφύλακτα σε όλους του fan του ραψίματος και όχι μόνο να σπεύσουν στο site όπου θα βρούν: πληθώρα από πατρόν και σχέδια για υπέροχα projects δωρεάν για να τα κατεβάσουν σε μορφή pdf, τους καταλόγους με τις σειρές υφασμάτων της Amy Butler και δίπλα τους άπειρες φωτογραφίες για το τι μπορείς να κάνεις με αυτά όπως για παράδειγμα τσάντες, φουστάνια, ποδιές, παπλώματα, μαξιλάρια κτλ, όλα της τα βιβλία, καθώς και ένα e-shop όπου εάν δεν πιάνει το χέρι σου μπορείς να αγοράσεις έτοιμο ό,τι σου έχει γυαλίσει στις προηγούμενες σελίδες.

Ομολογουμένως τα υφάσματα είναι λιγουλάκι ακριβά (δηλ. περίπου 13,50€ το μέτρο) και τα βιβλία που είναι υπογεγραμμένα από την ίδια κατιτίς τσιμπιμένα προς τα πάνω. Μπορείς όμως να αγοράσεις από εναλλακτικές πηγές και τα βιβλία από το Amazon στη μισή τιμή. Πάντως η βόλτα από το site δεν κοστίζει τίποτα, οπότε δοκιμάσε το άμεσα!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Το site της Amy Butler”

  1. Ειναι οντως τοσο ομορφα τα υφασματα της. Μπορεις να βρεις υφασματα της Amy Butler απο το Etsy.Πηρα ενα Scrap Pack απο εκει και καταφερα να φτιαξω ενα μομπιλο για το παιδικο δωματιο ( εχω φτιαξει ενα – δυο ποστ με τα αποτελεσματα στο μπλογκ). Δεν ξερεις τι να πρωτοκανεις με αυτα τα καταπληκτικα σχεδια.

  2. είναι όντως φοβερά… και τα υφάσματα αλλά και αυτά που φτιάχνει (μου θυμίζουν λίγο τα προίοντα από τα καταστήματα accesorize:shock:-)αξίζει να αγοράσεις 😀 μια άλλη ωραία ιστοσελίδα που ανακάλυψα για πλέξιμο,ράψιμο και υφάσματα είναι η εξής :
    http://www.purlbee.com enjoy 😛 😛

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *