Παιχνίδι για Baby Shower

DSC09796Ναι, το Baby Shower είναι μια Αμερικάνικη συνήθεια, με πολύ όμως πρακτικό σκοπό. Ο σκοπός του είναι να γιορτάσουν οι φιλενάδες με την μέλλουσα μαμά τον ερχομό του παιδιού και να φέρουν ευχές και δώρα πριν την γέννα και όχι μετά όπως συνήθως κάνουμε εμείς.

.

Έτσι η μέλλουσα μαμά έχει όλο τον χρόνο να πλύνει και να σιδερώσει τα καινούργια ρουχαλάκια και σεντονάκια του παιδιού, να αγοράσει ότι της λείπει αλλά και να μην έχει το άγχος να καλέσει τις φίλες της αμέσως μετά την γέννα όταν το μόνο που θέλει και μπορεί να κάνει είναι να περιποιηθεί το παιδί της.

Πολλές φορές στα baby showers υπάρχουν και παιχνίδια, ένα από αυτά παίξαμε και εμείς στο baby shower της Ελίνας, το Gift Bingo! Κάθε δώρο που καταφθάνει στο σπίτι παίρνει ένα αριθμό. Όταν η μέλλουσα μαμά είναι έτοιμη να ανοίξει τα δώρα, φωνάζει ένα νούμερο και ανοίγει το αντίστοιχο δώρο. Οι καλεσμένες έχουν μπροστά τους μια κάρτα Bingo  και καθώς ακούν ένα νούμερο το σημειώνουν. Κερδίζει όποια θα σχηματίσει μια οριζόντια, κάθετη ή διαγώνια γραμμή με τα νούμερα που θα ακουστούν.

Εδώ λοιπόν θα βρεις τόσο τα αρχεία των καρτών Bingo, όσο και βήμα βήμα οδηγίες για να φτιάξεις βραβεία για τις νικήτριες.

 

Βήμα – Βήμα


Θα χρειαστείς χοντρό χαρτόνι, εκτύπωση του Gift Bingo Queen Σήματος, ψαλίδι ή κοπίδι, 2 ειδών κορδέλες, βάσεις καρφίτσας, κόλλα και στρασάκια.

Κόλλησε τις εκτυπώσεις στο χαρτόνι και κόψε ότι περισσεύει. Πάρε ένα κομμάτι 16 εκατοστών από την μια κορδέλα και ένα κομμάτι 14 εκατοστών από την άλλη κορδέλα, δίπλωσέ τις στην μέση και στερέωσε με συρραπτικό όπως δείχνει η φωτογραφία παραπάνω.

Στην πίσω πλευρά του χαρτονιού κόλλησε τις κορδέλες και την βάση της καρφίτσας. Ειδικά για τις κορδέλες στερέωσε με ένα μανταλάκι μέχρι να στεγνώσουν καλά.

Βάλε λίγη κόλλα και με ένα τσιμπίδι βάλε στην θέση που θέλεις τα στρασάκια σου.

Τα βραβεία σου είναι έτοιμα.

Κατέβασε και τύπωσε τις κάρτες Bingo και ας ξεκινήσει το παιχνίδι!

 

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *