Στολή κουνελάκι

Η αλήθεια είναι οτι είναι αρκετά δύσκολο να βρεις οδηγίες βήμα βήμα για αποκριάτικες στολές στο internet (τουλάχιστον αγγλόφωνες), μιας και όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα άρθρα το Halloween είναι μια αρκετά παρόμοια με τις απόκριες γιορτή για τους αμερικάνους, που όμως περιλαμβάνει πολλές κολοκύθες και τρομακτικές στολές. Σήμερα βρήκαμε και σου προτείνουμε τη στολή κουνελάκι του Purlsoho (όχι του Playboy) που μπορείς να φτιάξεις για κάποιο μικρό μας φίλο ή φίλη!

Η αποκριάτικη στολή αυτή αποτελείται βασικά από το καπέλο με τα αυτιά και ένα ζευγάρι γάντια/ πατουσάκια που μπορείς να φτιάξεις εύκολα από τσόχα ή μαλακό ύφασμα. Είναι εύκολη στη κατασκευή της και ενδείκνυται για πιτσιρίκια που επιμένουν αυτές τις ημέρες να κάνουν τις βόλτες τους έξω φορώντας τη στολή τους!

Μπορείς να συνδυάσεις το καπέλο με τα αυτιά και τα γαντάκια με απλά λευκά και ροζ ρούχα και μπουφάν (μάλλον καλύτερη ιδέα για κορίτσια) ή με καφέ και μαύρα αντίστοιχα ρουχαλάκια αν φτιάξεις αρσενικό κούνελο!

Η Molly από το Purlsoho όπως πάντα παρέχει όλες τις λεπτομέρειες, τα υλικά και τις οδηγίες για να φτιάξεις τη στολή αυτή!!!

Ακόμα και τα πατρόν που μπορείς να τα κατεβάσεις δωρεάν από τη σελίδα του project!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Στολή κουνελάκι”

  1. Επισης, αν αλλαξουμε το σχημα των αυτιων σε πιο στρογγυλο ή σε πιο τριγωνικο μικρο,κλπ και ενα αλλο χρωμα(ακομη και λεοπαρ ή τιγρε) θα μπορουσε καλλιστα να σταθει για στολη απο ενα σωρο αλλα ζωακια!
    Ή με λιγες τουφες νημα κατα μηκος της ραφης και αναμεσα στα αυτακια – και φυσικα να μην ξεχναμε και την αναλογη ουρα… εχουμε ετοιμο ενα γαϊδουρακι,αλογακι,ζεβρακι,κλπ.
    Και καλες Αποκρηες!!! 8)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *