Πως να τυλίξεις τα δώρα σου με μαλλί

weaving_giftΌταν έχεις ολοκληρώσει τα χειροποίητα δώρα σου μένει μόνο ένα πράγμα ακόμα: το περιτύλιγμα. Και πως μπορείς να δωρίσεις σε κάποιον κάτι που έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου μέσα σε ετοιματζήδικο περιτύλιγμα; Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε από το site του Lion Brand Yarn 4 τρόπους να διακοσμήσεις τα πακέτα με τα δώρα σου με μαλλί!

Ο κάθε τρόπος είναι ιδιαίτερος και δείχνει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια οτι αφιέρωσες χρόνο και αγάπη στο δώρο που έφτιαξες για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και οι 4 τρόποι είναι οικονομικοί, αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαλλιά που δεν είναι πολύ ακριβά, σε διαφορετικά χρώματα και ποιότητες για να έχεις ποικιλία στο αποτέλεσμα. Και ειδικά εάν το δώρο σου είναι κάτι πλεκτό, τότε και το περοτύλιγμα θα ταιριάζει απόλυτα με το δώρο!

Ο πρώτος τρόπος που προτείνει το Lion Brand Yarn, που είναι και ο αγαπημένος μου, είναι μια κορδέλα που δεν μοιάζει με τις άλλες, αφού το αποτέλεσμα θυμίζει πολύ υφαντό από αργαλειό. O δεύτερος είναι μικρά πον πον από μαλλί, ο τρίτος εύκολα στεφάνια από κούκλες μαλλί και ο τέταρτος μεγάλα κανονικά πον πον!

Εννοείται οτι αυτές τις προτάσεις για διακόσμηση του περιτυλίγματος των δώρων σου δεν είναι μόνο για τις ημέρες των χριστουγέννων, αλλά για όλα τα χειροποίητα δώρα σου!

Μην παραλείψεις εκτός από το άρθρο με τις βήμα βήμα οδηγίες στο Lion Brand Yarn να παρακολουθήσεις και το σχετικό βίντεο!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Πως να τυλίξεις τα δώρα σου με μαλλί”

  1. Πολύ όμορφος και πρωτότυπος τρόπος διακόσμησης. Ιδανικός για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε. Thanks!!! 😀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *