Χειροποίητες αποκριάτικες στολές για παιδιά

Ψάχνεις να βρεις παιδικές στολές για τις απόκριες χωρίς να τινάξεις την μπάνκα στον αέρα; Εδώ θα βρεις 10 ιδέες για πρωτότυπες στολές με υλικά που μπορεί να έχεις ήδη, για δες…

Στολή Πήτερ Παν

Φτιαγμένη εξ’ ολοκλήρου από φελτ και λίγο ράψιμο. Δες τις οδηγίες στο makeit-loveit.com.

 

Δράκος που αναπνέει φωτιά

Εδώ δεν θα ράψεις καν! Αγοράζεις 2 ίδια παντελόνια, στο ένα κρατάς μόνο το ένα πόδι και το γεμίζεις με γέμισμα. Κολλάς χρωματιστά σφουγγαράκια με ζεστή κόλλα σιλικόνης και έτοιμη η στολή! Δες αναλυτικές οδηγίες hellowonderful.co.

 

Μελισσούλα

Δες πως θα φτιάξεις φουστίτσα τούτου σε μαύρο και κίτρινο για μια γρήγορη χειροποίητη στολή μελισσούλας. Οδηγίες θα βρεις στο sugarbeecrafts.com.

 

Ρομπότ

Είναι τόσο εύκολο να το φτιάξεις από παλιές κούτες, ενώ μπορείς να συμπεριλάβεις και το παιδί σου στην διακόσμηση για να φτιάξει το δικό μου μοναδικό ρομπότ. Πάρε ιδέες στο hideousdreadfulstinky.com.

 

Μικρός κλέφτης

Θα χρειαστείς ένα μαύρι παντελόνι, μια ασπρόμαυρη ριγέ μπλούζα και μαύρα παπούτσια. Για το σκουφί, την μάσκα και την τσάντα μπορείς να βρεις οδηγίες στο makeit-loveit.com.

 

Χταπόδι

Αυτή η στολή μου αρέσει τόσο πολύ που σκέφτομαι να την φτιάξω για τον εαυτό μου! Με 4 ζευγάρια καλσόν και λίγο γέμισμα είναι έτοιμη. Δεν χρειάζεται καν να αγοράσεις καινούργια ασορτί καλσόν, χρησιμοποίησε αυτά που έχεις ήδη, όταν τελειώσουν οι απόκριες, βγάλε το γέμισμα για να τα ξαναφορέσει. Οδηγίες και φωτογραφίες θα βρεις στο gigglesgalore.net.

 

Αποκριάτικη στολή σούπερ ήρωα

Σούπερ ήρωας

Φτιάξε ένα γνωστό σούπερ ήρωα ή αυτοσχεδίασε και φτιάξε τον μοναδικό ήρωα του παιδιού σου. Οδηγίες και πατρόν θα βρεις στο ftiaxto.gr.

 

Μονόκερος

Μεγάλη πέραση έχουν και οι μονόκεροι τον τελευταίο καιρό. Στο craftaholicsanonymous.net θα βρεις οδηγίες για να φτιάξεις το κέρατο και την ουρά με λίγο φελτ και πολύ χρωματιστό νήμα πλεξίματος!

 

Δύτης

Με μαύρα ρούχα και τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείς να φτιάξεις στολή δύτη για το παιδάκι σου. Πιες κάμποσα αναψυκτικά (για τα μπουκάλια!) και δες πως θα την φτιάξεις στο delineateyourdwelling.com.

 

Αποκριάτικη στολή πεταλούδας

Πεταλούδα (ή όποιο άλλο έντομο με φτερά!)

Από το ftiaxto.gr μπορείς να κατεβάσεις το πατρόν και με λίγο ράψιμο να φτιάξεις μια στολή εντόμου που το παιδάκι σου θα φοράει όλη την χρονιά!

 

Νομίζω σε καλύψαμε με πολλές ιδέες και φέτος, ποιά θα φτιάξεις;

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *