Το Σπίρτο: Καλλιτεχνικό εργαστήρι για μουσική, εικαστικά και μοντέρνες τέχνες

Αν υπάρχει μια σχολή που προσφέρεται για κάθε είδους καλλιτεχνικές ανησυχίες, αυτή είναι σίγουρα το Σπίρτο στο Χαλάνδρι!

H σχολή ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την προώθηση της μοντέρνας τέχνης σε όλο το φάσμα της μουσικής και των εικαστικών. Προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα σπουδών που ξεφεύγει απ’ τον τυποποιημένο τρόπο εκμάθησης και δίνει στον μαθητή τη δυνατότητα να γνωρίσει την τέχνη, κυρίως μέσα από την πρακτική της.

Στο Σπίρτο πραγματοποιείται μεγάλη ποικιλία εικαστικών σεμιναρίων σε τομείς όπως η ζωγραφική, η φωτογραφία, το χειροποίητο κόσμημα, το χειροποίητο σαπούνι και κερί, σεμινάρια μακραμέ, faux bijoux και υγρό γυαλί,το πλέξιμο, το κόμικς, η εικονογράφηση, καθώς και η βιβλιοδεσία, η δημιουργική γραφή, η Ιστορία της Τέχνης και του κινηματογράφου και πολλά ακόμη.

Παράλληλα, σε συνεργασία με το Registry of Guitar Tutors (RGT) και το London College of Music (LCM), λειτουργεί το μουσικό τμήμα μοντέρνας και παραδοσιακής μουσικής, όπου διδάσκονται ηλεκτρική και ακουσ­­­­­­τική κιθάρα, τραγούδι, μπάσο, ντραμς, πιάνο, μουσική παραγωγή, αλλά και ακορντεόν, μπουζούκι, λαούτο, σαντούρι κ.ά.

Γιατί στο Σπίρτο, πάνω απ’ όλα, παρέχεται καλλιτεχνική εκπαίδευση με ποιότητα και αξιοπιστία σε τιμές προσαρμοσμένες στη σημερινή εποχή.

ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ
Αποστολοπούλου 11,
Κάτω Χαλάνδρι
τηλ. 210 6753306
tospirto.com
info@tospirto.com
Facebook TO SPIRTO

Εργαστήρια
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.