Bizou House: Υλικά για χειροποίητο κόσμημα

Το Bizou House είναι ένα κατάστημα στον Πειραιά, όπου θα βρεις υλικά και εργαλεία όλων των ειδών για να κατασκευάσεις τα κοσμήματά σου και όχι μόνο.

Το Bizou House δημιουργήθηκε τον Νοέμβρη του 2013 από τους αδελφούς Στέφανο Κώτα και Κωνσταντίνο Κώτα με έδρα τον Πειραιά στην Καραολή Δημητρίου 60.

Στο κατάστημα θα βρείτε προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές που τα περισσότερα είναι εισαγωγές από Κίνα, αλλά και από άλλες χώρες όπως Αίγυπτο, Ιταλία, Τουρκιά, Ινδία.

Στο Bizou House γίνεται και χονδρική πώληση σε ακατέργαστα υλικά, χάντρες, κορδόνια, αλυσίδες, σύρματα, κουμπώματα μαγνητικά. Επίσης, πλαστικά, γυάλινα και δερμάτινα υλικά για την κατασκευή κοσμημάτων. Υλικά για ρούχα θερμοκολλητικες πέτρες, χάντρες, γυάλινες πλαστικές για ράψιμο. Θα βρείτε ακόμα μεγάλη γκάμα από κηροπλάστες, κορδέλες, εργαλεία μυτοτσίμπιδα, κόφτες, πενσάκια, κόλλες, αξεσουάρ μπιζού για τον στολισμό μαλλιών.

Οι νέες αφίξεις περιλαμβάνουν υλικά για στολισμό Πασχαλινής λαμπάδας, δαντέλες, κρυσταλλάκια τύπου Swarovsky, τρέσες, λινά κορδόνια, υλικά για τσάντες, κηροκλωστές και ποντικοκλωστές σε νέα χρώματα. Οι λάτρεις του χειροποίητου κοσμήματος θα βρουν καινούργια σχέδια σε καστόνια, αλυσίδες εξαιρετικής ποιότητας, χάντρες Miyuki, αιματίτη, ημιπολύτιμες, μαργαριτάρια του γλυκού νερού, κοχύλια και νέα στοιχεία με animal print!

Σκοπός του καταστήματος είναι να σας εφοδιάζουν με ποιοτικά προϊόντα σε οικονομικές τιμές, να βρίσκουν συνεχώς νέα προϊόντα και να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση προς εσάς.

Απευθυνεται σε καταστήματα λιανικής χειροποίητων κοσμημάτων, σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες που κατασκευάζουν μπιζού για τον εαυτό τους ή κάνουν μεταπώληση.

Ενημερώστε για την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) και θα σας ενημερώνουν για προσφορές και νέους κωδικούς προϊόντων. Τα προϊόντα αποστέλλονται πανελλαδικά με πρακτορείο της επιλογής σας.

Bizou House
Καραολή και Δημητρίου 60, Πειραιάς
Τηλ. 210 4170575 – 6944-991317
info@bizou-house.gr
www.bizou-house.gr
Facebook: Bizou House

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *