VS Arm Knitting: Κατάστημα με εξειδίκευση στο πλέξιμο με τα χέρια

Το VS Arm Knitting είναι ένα ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα, όπου μπορείς να βρεις κυρίως προϊόντα και υλικά από 100% μερινό μαλλί. Μάθε περισσότερα!


Νήματα και τεχνική Arm Knitting

“Στο www.vs-armknitting.com οι λάτρεις του arm knitting θα βρουν όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσουν με άριστης ποιότητας υλικά.

Επιπλέον, έχουμε διαμορφώσει ένα χώρο, όπου μπορεί κάποιος να έρθει να αγοράσει, να δειγματιστεί, αλλά και να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν μαθήματα του ARM KNITTING κλείνοντας ραντεβού στο τηλ 6945176191. Ο χώρος αυτός βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας στην Οδό Ταγμ. Γεωργούλη 39 στο 1ο όροφο.

Στο eshop μας υπάρχουν τα γιγάντια νήματα από μερινό μαλλί χωρίς προσμίξεις ακρυλικού σε κουβάρια των 500γρ. του 1 κιλού και των 2 κιλων. Φτάνουν τα 44μετρα/κιλο και το πάχος του νήματος είναι 6-7 εκ. και πλέκεται με την τεχνική του arm/hand knitting.  Εναλλακτικά, μπορειτε να προμηθευτείτε τις ξύλινες βελόνες 40mm.

Στο blog του eshop θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο πλεξίματος, καθώς και πόσα κιλά νήμα χρειάζεστε για τις δημιουργίες σας.

Νήματα ΙQ Cord

Το IQ cord είναι ένα έξυπνο κορδόνι νήμα, βαμβακερό, ελαστικό. Το πάχος του είναι 9mm και είναι διαθέσιμο σε κουβάρια των 500γρ=50 μέτρα και του 1 κιλου=100 μέτρα.

Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν κάτι με τεχνικές όπως το macramé, πλέξιμο με βελονάκι, κόσμημα, ή ότι άλλο μπορεί η φαντασία να σκεφτεί.

Έτοιμα προϊόντα

Τέλος, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και βάζοντας όλη την αγάπη μας στο eshop μας μπορείτε να βρείτε εκτός από υλικά πλεξίματος και χειροποίητα προϊόντα φτιαγμένα από το καλύτερο νήμα του κόσμου το μερινό μαλλί, όπως κουβέρτες – ριχτάρια , κασκόλ, καθώς και βαμβακερές υφαντές πετσέτες από τα καλυτέρα υφάσματα.”

VS Arm Knitting
Ταγμ. Γεωργούλη 39,
Αλεξάνδρεια Ημαθίας, T.K. 59300
Τηλ. 6945 176191
Τηλ. 2333 501471
info@vs-armknitting.com
www.vs-armknitting.com

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “VS Arm Knitting: Κατάστημα με εξειδίκευση στο πλέξιμο με τα χέρια”

  1. Καλημέρα!! Θέλω να πλέκω μια κουβέρτα με τα χέρια και αναρωτιέμαι πού θα βρω τόσο χοντρό νήμα και πολλά μέτρα. Δυστυχώς το μαγαζί στην πόλη μου από το οποίο προμηθευομαι μαλλάκια δεν έχει.. Θα ήμουν ευγνώμων αν με βοηθουσατε! Ευχαριστώ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *