Έλα να δοκιμάσουμε παρέα τα χρώματα RENO της V33

Με μεγάλη μας χαρά εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με την Noventa και τα νέα DIY χρώματα RENO της V33 την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στο Praktiker της Μεταμόρφωσης και σε περιμένουμε να τα δοκιμάσουμε παρέα!

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 στις 17.00 και στις 18.30 η ομάδα του Ftiaxto.gr θα βρίσκεται στο κατάστημα Praktiker της Μεταμόρφωσης για να σου δείξει τις δυνατότητες των νέων χρωμάτων DIY ανακαίνισης RENO από τη V33.

Τα DIY χρώματα RENO είναι εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά!

Για να ανακαινίσεις μόνος/η σου τα πάντα στο σπίτι.

Είναι ιδανικά για τα παλιά ντουλάπια και έπιπλα, τα παλιομοδίτικα πλακάκια στους τοίχους του μπάνιου, το αρχαίο καλοριφέρ στο δωμάτιο, το φθαρμένο μωσαϊκό στο δάπεδο… Με τα νέα χρώματα RENO της V33 κάθε επιφάνεια βρίσκει επιτέλους το μάστορά της για εύκολη και γρήγορη ανανέωση.

Σου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Τότε σε προσκαλούμε να έρθεις να γνωρίσεις τα χρώματα αυτά από κοντά! Έλα να τα δοκιμάσεις επιτόπου και στη συνέχεια να τα πάρεις σπίτι και να τα χρησιμοποιήσεις στα δικά σου project!

Έχεις το δικό σου blog; Σου αρέσει να φτιάχνεις πράγματα με τα χέρια σου; Θέλεις να ανακαινίσεις μόνος/η σου το σπίτι σου και δεν ξέρεις πως;

Ε, τότε είσαι ο άνθρωπος που ψάχνουμε!

Εάν δημοσιεύσεις το δικό σου project με τα χρώματα RENO της V33 στο blog σου, τότε μπορεί να είσαι ένας/ μια από τους 3 τυχερούς bloggers που θα δημοσιευτεί η δημιουργία τους σε δικό σου άρθρο στο Ftiaxto.gr!

Για να κλείσεις τη θέση σου και να συμμετέχεις κι εσύ σε αυτό το event γνωριμίας με τα RENO της V33 αρκεί να μας στείλεις ένα email στο info@ftiaxto.gr με τα στοιχεία σου, την ώρα σεμιναρίου που προτιμάς (17.00-18.00 ή 18.30-19.30) και φυσικά την διεύθυνση του blog σου. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων προτείνουμε να βιαστείς!

Σε περιμένουμε!

Μάθε περισσότερα για τα χρώματα αυτά στο www.v33-renovation.gr

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Έλα να δοκιμάσουμε παρέα τα χρώματα RENO της V33”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *