jamjar.gr: Το μεγαλύτερο ελληνικό online marketplace χειροποίητων ειδών

Το www.jamjar.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο online marketplace αφιερωμένο στους χειροποίητους θησαυρούς των πιο ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών! Το jamjar παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τον Ιούνιο του 2013 και δύο χρόνια αργότερα εντάχθηκε στον όμιλο εταιρειών της Skroutz. 

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το jamjar, αλλά και για το πως μπορείς να πουλήσεις τις χειροποίητες δημιουργίες σου σε αυτό, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Τα κορίτσια μας τα λένε όλα παρακάτω! Συνέχισε να διαβάζεις!

Η ιστορία του jamjar

To jamjar (τζάμτζαρ) γεννήθηκε ως ιδέα ένα δροσερό απόγευμα Σεπτεμβρίου του 2012 από δύο εργαζόμενα τότε κορίτσια, την Εύα Επιτροπάκη & τη Βέρα Παπαγγελοπούλου. Το ταξίδι τους ξεκίνησε σχεδόν ακαριαία με μεγάλη ορμή, πάθος και όρεξη και παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συνάντησαν, το όραμα του jamjar κατάφερε να εμπνεύσει μια σημαντική μερίδα Ελλήνων δημιουργών που τους έκαναν την τιμή να τις εμπιστευθούν από την αρχή.

Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς και έρευνας, το jamjar έκανε δειλά – δειλά την επίσημη πρώτη του εμφάνιση στους διαδικτυακούς δέκτες τον Ιούνιο του 2013 με τους πρώτους 20 μόλις δημιουργούς του να ανοίγουν τα πρώτα jamjarstores.

Σήμερα, το jamjar ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Skroutz ΑΕ, φιλοξενεί εκατοντάδες δημιουργούς από όλη την Ελλάδα και προβάλλει χιλιάδες χειροποίητους θησαυρούς των πιο ταλαντούχων χειροτεχνών από κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ που τραβούν τα βλέμματα, μέχρι παιδικά, είδη σπιτιού, γάμου, βάπτισης και εποχιακά είδη που εντυπωσιάζουν.

Ποιός είναι ο στόχος του jamjar;

Στο jamjar στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να επανασυστήσουμε στο κοινό του διαδικτύου το σύγχρονο ελληνικό χειροποίητο προϊόν, βοηθώντας, παράλληλα, τους δημιουργούς να προβάλλουν και να πουλήσουν τη δουλειά τους μέσω του jamjar με το λιγότερο δυνατό κόπο, κόστος και χρόνο!

Το jamjar σήμερα

Σε αυτή τη βάση, συνεργαζόμαστε πλέον με περίπου 350 επιλεγμένους χειροτέχνες οι οποίοι προβάλλουν και πουλούν περισσότερες από 12.000 πρωτότυπες και αισθητικά προσεγμένες δημιουργίες (κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, γάμου, βάπτισης και παιδικά).

Οι δημιουργοί μας απολαμβάνουν την υποστήριξη του jamjar σε όλα τα επίπεδα – διαχείριση παραγγελιών, συναλλαγών, αποστολών, επιστροφών – και έτσι, αυξάνουν τις πωλήσεις τους χωρίς να χρειάζεται να αγχώνονται για τίποτε άλλο, παρά μόνο για τα έργα τους.

Αντίστοιχα, οι πελάτες μας μπορούν να βρουν συγκεντρωμένα ξεχωριστά προϊόντα φτιαγμένα με αγάπη και επιλέγοντας έτσι, αυτό που τους ταιριάζει να ανακαλύψουν και να εκφράσουν τον μοναδικό τους εαυτό!

Εάν είσαι δημιουργός τότε σίγουρα σε ενδιαφέρει:

Το φτιάχνεις, το στέλνεις, πληρώνεσαι!

Τώρα δε χρειάζεται να έχεις δικό σου eshop για να πουλήσεις online!
Πουλάμε online για σένα!

Δες εδώ αναλυτικά πώς ακριβώς δουλεύει το jamjar!

Στο jamjar:

1. Αναρτούμε τα προϊόντα σου στο marketplace του jamjar

2. Τα προβάλλουμε και τα προωθούμε online με όλα μας τα Μέσα

3. Βρίσκουμε πελάτες που ενδιαφέρονται να τα αγοράσουν

4. Τα αγοράζουμε από εσένα & τους τα πουλάμε

5. Τα στέλνεις εκ μέρους μας στους πελάτες με δική μας χρέωση

6. Σε πληρώνουμε!

Σωστά κατάλαβες. ΤΟΣΟ ξεκούραστα.

Γιατί να συνεργαστείς μαζί μας;

– Χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα ψωνίζουν από το marketplace του jamjar

– Συνεργαζόμαστε με τους πιο ταλαντούχους Έλληνες δημιουργούς

– Ζούμε, μεγαλώνουμε και εργαζόμαστε δίπλα στους καλύτερους! – Εταιρεία μέλος του ομίλου Skroutz

– Νοιαζόμαστε πραγματικά για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας & δίνουμε όλη μας την ψυχή σε ό,τι κάνουμε!

Τι αναζητούμε;

«Ψαγμένες» δημιουργίες που οι πελάτες μας δύσκολα θα βρουν αλλού! Ιδιαίτερα προϊόντα με προσωπικότητα & άποψη! Δες παρακάτω τα κριτήρια με τα οποία η ομάδα μας αξιολογεί τις αιτήσεις:

  • Πρωτοτυπία σχεδίων και υλικών
  • Ποιότητα
  • Προσεγμένη Αισθητική
  • Σωστή Παρουσίαση
  • Πολλή αγάπη & υπευθυνότητα

Τι κοστίζει

Εγγραφή (εφάπαξ)

*Αμοιβή jamjar για την πώληση

*To jamjar αγοράζει από το δημιουργό σε τιμή χονδρικής που επιλέγει ο ίδιος και μεταπουλά στον πελάτη ορίζοντας την τελική τιμή λιανικής πώλησης, συνυπολογίζοντας την εμπορική πολιτική των συνεργατών του. Για περισσότερες πληροφορίες πάτα εδώ

Επισκέψου σήμερα το jamjar.gr και μάθε περισσότερα για το πως μπορείς να συνεργαστείς μαζί μας εδώ!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

5 σχόλια στο άρθρο “jamjar.gr: Το μεγαλύτερο ελληνικό online marketplace χειροποίητων ειδών”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *