Η γκάμα προϊόντων της Maxi Decor Decoupage μεγαλώνει

Η Maxi Decor Decoupage, η πρώτη ελληνική εταιρία παραγωγής και εμπορίας προϊόντων decoupage δεν σταματά να εξελίσσεται και εμπλουτίζει ξανά την ήδη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της. Δες αναλυτικά τα καινούργια προϊόντα.

Με τη γνώση και την εμπειρία 40 ετών και την δυναμική υποστήριξης καινοτόμων προϊόντων με συνεχή έρευνα, η Maxi Decor υπόσχεται ποιότητα υψηλών προδιαγραφών, συνέπεια, σεβασμό προς τον καταναλωτή, επαγγελματισμό και προσιτές τιμές.

Μην παραλείψεις να επισκεφτείς και το ολοκαίνουργιο site της Maxi Decor, όπου μπορείς να δεις αναλυτικά όλα τα προϊόντα, να χαζέψεις όλα τα χρωματολόγια και να ενημερωθείς αναλυτικά για την εφαρμογή των προϊόντων.

Καινούργιες σειρές από την Maxi Decor:

Color Spray σε 22 αποχρώσεις
Έγχρωμο σπρέι ταχυστέγνωτο, μη τοξικό σε πολλές αποχρώσεις. Εφαρμόζεται σε όλες τις απορροφητικές επιφάνειες, όπως χαρτί, ύφασμα, πάστες διαμόρφωσης κλπ. Για εφαρμογή στο ύφασμα σιδερώνουμε από την ανάποδη πλευρά μετά από 24 ώρες, προτείνεται πλύσιμο στο χέρι στους 40C μετά από 4 ημέρες.

Granites σε 11 χρώματα
O κάθε Γρανίτης έχει το δικό του μωσαϊκό χρωμάτων.
1. Εφαρμογή επάνω σε Crystal Gel. Πασπάλισμα του Γρανίτη άμεσα πριν στεγνώσει το Crystal Gel.
2. Δημιουργούμε μια πάστα ανακατεύοντας το Crystal Gel με ανάλογη ποσότητα γρανίτη.
Με την πάστα μπορούμε να κάνουμε γεμίσματα, 3D σχήματα κλπ.
3. Εφαρμογή σε υγρό γυαλί. Μπορούμε να ανακατέψουμε στην αναλογία που θέλουμε τους γρανίτες με υγρό γυαλί.

Flexystyle
To Flexstyle είναι σκληρυντής υφάσματος βάσεως νερού. Χρησιμοποιείται για να δώσει στο ύφασμα το σχήμα ή τη μορφή που θέλετε. Βουτήξτε το ύφασμα μέσα στο Flexstyle και στραγγίστε το καλά, διαμορφώστε το ύφασμα πάνω σε ένα αντικείμενο, ώστε να διατηρήσει τη μορφή που θέλετε και το αφήνετε να στεγνώσει για 24 ώρες. Μπορείτε να το διακοσμήσετε  με ακρυλικά ή μεταλλικά χρώματα. Για εξωτερική χρήση πρέπει να εφαρμόσετε 1 με 2 χέρια βερνίκι της Maxidecor.

Κόλλα ντεκουπάζ για ύφασμα
Κόλλα κατάλληλη για εφαρμογή χαρτοπετσέτας πάνω σε ύφασμα. Eφαρμόζουμε με πινέλο 2 (δύο) χέρια. Όταν στεγνώσει το πρώτο χέρι περνάμε το δεύτερο. Μετά από 24 ώρες σιδερώνουμε από την ανάποδη μεριά και μετά από 4 ημέρες μπορεί να πλυθεί στο χέρι μέχρι τους 40C.

Βάση για Chalky (250ml & 750ml)
Άχρωμη βάση για χρώμα κιμωλίας με ματ φινίρισμα και βελούδινο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε τη βάση Chalky σε αναλογία 3-4 μέρη με 1 μέρος ακρυλικό χρώμα αντίστοιχα για να μετατρέψετε όποια απόχρωση από τα ακρυλικά χρώματα σε Chalky. Ιδανικό για δημιουργίες και τεχνικές για εσωτερικούς χώρους. Μπορεί να εφαρμοσθεί πάνω από ακρυλικά χρώματα στεγνά.

Βάση για Marmorino
Βάση άχρωμη για μαρμαρογραφία. Συνδυάστε την βάση με τα ακρυλικά της MaxiDecor για να φτιάξετε το δικό σας εφέ μαρμάρου. Προσθέστε μερικές σταγόνες ανακατέψτε αργά για λίγο και εφαρμόστε ταμποναριστά στο φόντο που θα έχετε ετοιμάσει.

Επιπλέον προστέθηκαν:

  • Crystal Gel Pen (90ml & 28ml) με glitter σε μαλακό μπουκαλάκι με ψιλή μύτη για να δημιουργήσετε  3D περιγράμματα – λεπτομέρειες.
  • Πατίνα Διαλύτου σε χρυσό, ασημί και καρυδί
  • Βερνίκι Veloute λευκό ματ
  • Πάστα Antique λευκή
  • Πάστα όγκου (250ml & 100ml)

Τα προϊόντα της Maxi Decor θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Maxi Decor Decoupage (Maxi Color Α.Ε.)
2o χλμ Ε.Ο. Ξάνθης – Καβάλας
τηλ. 25410 76515
φαξ 25410 27905
info@maxicolor.gr
www.maxidecor.gr

Και στο Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest

Υλικά και εργαλεία
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η γκάμα προϊόντων της Maxi Decor Decoupage μεγαλώνει”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *