Το Ftiaxto.gr στη Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017

Ο καιρός περνάει γρήγορα και χωρίς καλά καλά να το καταλάβουμε ήρθε η άνοιξη και μαζί της και η Χειροτέχνικα Άνοιξη. Μάθε εδώ όλα τα ωραία που ετοιμάζουμε για την φετινή ανοιξιάτικη γιορτή της χειροτεχνίας και έλα να τα πούμε από κοντά!

Η Χειροτέχνικα Άνοιξη θα φιλοξενηθεί στο εκθεσιακό της Helexpo στο Μαρούσι και θα είναι ανοιχτή για το κοινό Παρασκευή 24, Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 από τις 10.00 το πρωί έως και τις 21.00 το βράδυ.

Όπως πάντα εκεί θα έχουν οι φίλοι της χειροτεχνίας να κάνουν τις αγορές τους σε υλικά και εργαλεία, να παρακολουθήσουν σεμινάρια και παρουσιάσεις και φυσικά να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο που μοιράζεται την ίδια αγάπη για την δημιουργία. Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στο αναλυτικό πρόγραμμα και στους συμμετέχοντες στο www.xeirotexnika.gr.

Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα του Ftiaxto.gr Sewing Room. Στο μεγαλύτερο περίπτερο που είχαμε ποτέ θα στήσουμε ένα εργαστήριο ραπτικής, όπου οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, εάν θέλουν, πως είναι να ράβεις στη ραπτομηχανή με την δική μας καθοδήγηση. Επιπλέον, θα έχουν την δυνατότητα να μας γνωρίσουν από κοντά και να λύσουν τις όποιες απορίες τους σχετικά με την ραπτική.

Μαζί μας στο Ftiaxto.gr Sewing Room θα έχουμε και 3 από τα καταστήματα με υφάσματα και υλικά ραπτικής με τα οποία συνεργαζόμαστε, από όπου θα μπορεί όποιος θέλει να κάνει τις αγορές του! Στην παρέα μας θα είναι το Marmalena, το Ψαλίδι & Κορδέλα, καθώς και το Stolidaki.gr μαζί με τα υπέροχά τους πράγματα!

 

Ουφ. Προβλέπεται ένα ακόμη γεμάτο και δημιουργικό 3ήμερο!

 

Σας περιμένουμε!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Το Ftiaxto.gr στη Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *