Ταχύρυθμα εργαστήρια κεραμικής από την CooCoo Creations

Η CooCoo Creations είναι μία εταιρία καλλιτεχνικής δημιουργίας και δημιουργικής απασχόλησης. Ένα από τα κύρια αντικείμενα της εταιρίας είναι η Κεραμική. Στο ιδιόκτητο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο Κεραμικής, εκτός από τα τακτικά μαθήματα, που πραγματοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα του εργαστηρίου, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης ταχύρυθμων σεμιναρίων με άμεσα αποτελέσματα.
Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν την χαρά της δημιουργίας με πηλό, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων κεραμιστών του εργαστηρίου.

Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος, προηγούμενη γνώση ή δεξιότητα στην χειροτεχνία.

Σε δύο μόνο ώρες, με την εκμάθηση των βασικών κανόνων και την στοχευμένη καθοδήγηση από τους δασκάλους-κεραμίστες δημιουργεί ο καθένας, από την πρώτη φορά, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο πηλός, αυτό το αρχέγονο υλικό, απόλυτα εναρμονισμένο με την ανθρώπινη φύση, αποκτά ζωή και υπόσταση αμέσως μόλις βρεθεί σε επαφή με τα χέρια.

Το αποτέλεσμα, είναι συγκινητικά όμορφο σε όλες τις περιπτώσεις, απόλυτη απόδειξη της διαφορετικότητας και της μοναδικότητας του κάθε ανθρώπου.

Μετά από την ολοκλήρωση τους από τον δημιουργό, τα έργα παραμένουν στο εργαστήριο, για διάστημα περίπου μίας εβδομάδας για να στεγνώσουν και να ψηθούν στο καμίνι, σε θερμοκρασία άνω των 1000 βαθμών.

Σε συνεννόηση με το εργαστήριο, γίνεται η παραλαβή των έργων, τα οποία μπορούν να διακοσμηθούν ή να χρωματιστούν, ακόμη και στο σπίτι.

Ενθαρρύνουμε την συνδημιουργία γονιών και παιδιών. Στο πλαίσιο της εκπτωτικής μας πολιτικής υπάρχει σχετική έκπτωση 20%.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να μας επισκεφθείτε, να σας ξεναγήσουμε και να συζητήσουμε από κοντά.

Βρισκόμαστε στον Βύρωνα, ένα μόλις λεπτό από τον περιφερειακό της Κατεχάκη, ενώ μας χωρίζει μία απόσταση συντομότερη των πέντε λεπτών από την έξοδο της Αττικής οδού προς Υμηττό.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Μέσω email: info@coocoocreations.gr
Τηλεφωνικά: 210-7665589 και 6972250864,
Καθημερινές και Σαββατο-Κύριακα

Παρουσία στο internet:

Ιστοσελίδα: www.coocoocreations.gr
Σελίδα στο FB: “CooCoo Creations – Εργαστήριο Κεραμικής, Μαθήματα, Χειροποίητο Κόσμημα”

Διεύθυνση Εργαστηρίου: Λ. Αγίου Ιωάννη Καρέα 7, Βύρωνας, 16233

Εργαστήρια
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.